Travelers Canadian 2016-2018

Tips:

Το Travelers είναι μια τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Brad Wright, με πρωταγωνιστές τους Eric McCormack, Mackenzie Porter, Jared Abrahamson, Nesta Cooper, Reilly Dolman και Patrick Gilmore.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 34

Story:

Σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, χιλιάδες ειδικοί χειριστές είναι επιφορτισμένοι με την αποτροπή της κατάρρευσης της κοινωνίας. Αυτοί οι πράκτορες, γνωστοί ως «ταξιδιώτες», στέλνουν τις συνειδήσεις τους πίσω στο χρόνο και μεταφέρονται στο σώμα «υποδοχής» των σημερινών ατόμων που πρόκειται να πεθάνουν, ελαχιστοποιώντας τις απροσδόκητες επιπτώσεις στο μέλλον. Η μεταφορά απαιτεί την ακριβή τοποθεσία του στόχου, η οποία έγινε δυνατή από smartphone και GPS του 21ου αιώνα, παρέχοντας συντεταγμένες χρόνου, υψομέτρου, γεωγραφικού πλάτους και μήκους (TELL) που αρχειοθετούνται για χρήση στο μέλλον.


Travelers Canadian 2016-2018

Σε ένα μετά- αποκαλυπτικό μέλλον, όπου όλοι οι ξενιστές είναι προβληματικοί και ο καθένας παλεύει με την μούρλα του. Η ομάδα για να πετύχει την δική της αλλαγή της ιστορίας θα πρέπει να παλέψει και με τα δικά τους προβλήματα. Μισό- κλεμμένο σενάριο με αυθαίρετους νεωτερισμούς δίχως εξηγήσεις και άχαρες ερμηνείες δίχως πλοκή και σασπένς. Μια χαλαρή, μέτρια περιπέτεια που απλά θα περάσει η ώρα μου και θα θυμάμαι την καλή φωτογραφία του.

1η-3η σεζόν Το δίνω 4/10.


Άποψή μου:


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Travelers_(TV_series)

Other Travelers TV series Traveler (American TV series), 2007
Traveler (South Korean TV series), a 2019
Travelers Canadian 2016-2018 Travelers Canadian 2016-2018