Trapped 2015-2022

Tips:

Το Trapped (ισλανδικά: Ófærð) είναι μια ισλανδική τηλεοπτική δραματική σειρά μυστηρίου, που δημιουργήθηκε από τον πολυβραβευμένο Baltasar Kormákur (Virgin Mountain, Jar City, 101 Reykjavík) και παραγωγή από το RVK Studios. Η μετάδοση στην Ισλανδία στο RÚV ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου 2015. Σενάριο από τους Sigurjón Kjartansson και Clive Bradley. Ο Ólafur Darri Ólafsson υποδύεται τον Andri με τον Ilmur Kristjánsdóttir ως Hinrika. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ingvar Eggert Sigurðsson, Nína Dögg Filippusdóttir, Bjarne Henriksen και Björn Hlynur Haraldsson.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 28

Story:

Η πρώτη σεζόν δέκα επεισοδίων ακολουθεί τον Andri Ólafsson (Ólafur Darri Ólafsson), τον αρχηγό της αστυνομίας σε μια απομακρυσμένη πόλη της Ισλανδίας, που λύνει τη δολοφονία ενός πρώην κατοίκου του οποίου το ακρωτηριασμένο πτώμα ανασύρεται από ψαράδες. Τα γυρίσματα της πρώτης σειράς πραγματοποιήθηκαν στο Siglufjörður, Seyðisfjörður και Reykjavík.
Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα της 1ης σεζόν, η δεύτερη σεζόν του βραβευμένου θρίλερ μυστηρίου Scandi noir Trapped (Ófærð) ξεκινά με μια θρασύτατη επίθεση στον Υπουργό Βιομηχανίας της Ισλανδίας έξω από το Κοινοβούλιο στο Ρέικιαβικ. Επιβιώνει, αλλά ο δράστης της -παραδόξως, κάποιος γνωστός της εδώ και πολύ καιρό- δεν το κάνει. Ο Andri (Ólafur Darri Ólafsson, The Missing, The Widow), ο οποίος εργάζεται για την αστυνομία στην πρωτεύουσα από την κατάρρευση της οικογενειακής του ζωής πριν από τρία χρόνια, βρίσκει φυλλάδια ανάμεσα στα υπάρχοντα του νεκρού που τον συνδέουν με την ακροδεξιά εθνικιστική ομάδα που ονομάζεται Hammer of Thor. Σχεδιάζουν να διαμαρτυρηθούν για το έργο του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στα βόρεια, από όπου ήταν ο δράστης. Είναι επίσης η περιοχή γύρω από τη γενέτειρα του Άντρη, όπου πρέπει να επιστρέψει για να συναντηθεί με την οικογένεια του νεκρού και να συνεχίσει την έρευνά του.
Η 3η σεζόν (Entrapped) ξεκινά δύο χρόνια μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν του Trapped. Το αστυνομικό δίδυμο Andri και Hinrika, παρασύρεται σε έναν πόλεμο στα απομακρυσμένα υψίπεδα, όπου δύο αντίπαλες ομάδες τσακώνονται για συγκεκριμένα κομμάτια γης, αλλά για πολύ διαφορετικούς λόγους. Η νεοπαγανιστική και ειρηνική αίρεση, The Extended Family, με επικεφαλής τον ιδρυτή και πνευματικό της ηγέτη Oddur, έχει δημιουργήσει στρατόπεδο στη γη, βλέπει τη γη ως ιερή και θέλει να είναι κοντά στους ειδωλολάτρες Θεούς τους. Μια ομάδα Ισλανδών μηχανόβιων, με επικεφαλής έναν θυμωμένο νεαρό άνδρα, τον Gunnar, διεκδικεί επίσης τον «ιερό τόπο». Προκειμένου να πάρει την κυριότητα της γης, ζητά βοήθεια και σύντομα μια ομάδα Δανών μηχανόβιων φτάνει με το πλοίο, με επικεφαλής τον Δανό ηγέτη, Hopper. Η σύγκρουση των δύο ομάδων οδηγεί στο θάνατο ενός νεαρού άνδρα, του Ivar. Αποδεικνύεται ότι ο Ivar δεν ήταν άγνωστος στον Andri, οπότε αισθάνεται υποχρεωμένος να ενωθεί με τον Hinrika στο Βορρά για να ερευνήσει την υπόθεση δολοφονίας.


Trapped 2015-2022

Ισλανδικό και Baltasar Kormákur σημαίνει κάτι καλό. Ένα ταξίδι στα μαγευτικά τοπία της Ισλανδίας. Μια ωδή στον τρόπο σκέψης και ζωής καθώς και στην κουλτουρα του τόπου. Πολύ καλό για να πάρεις μια γεύση από Ισλανδία.

1η-3η σεζόν Το δίνω 7/10.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Trapped_(Icelandic_TV_series)
Trapped 2015-2022 Trapped 2015-2022 Trapped 2015-2022 Trapped 2015-2022