Transfers 2017

Tips:

Το Transferts είναι μια γαλλική τηλεοπτική σειρά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τους Claude Scasso και Patrick Benedek. Πρωταγωνιστούν οι Arieh Worthalter και Brune Renault.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Στο εγγύς μέλλον, ο Florian, επιπλοποιός και πατέρας δύο παιδιών, κάνει ένα ταξίδι με ιστιοφόρο με την οικογένειά του, όταν πέφτει στο νερό και βυθίζεται. Ξυπνά μετά από πέντε χρόνια που βρίσκεται σε κώμα, στο σώμα του Sylvain, αρχηγού της αστυνομίας στο BATI, ένα ειδικό τμήμα που εντοπίζει «μεταφερθέντες» ανθρώπους. Πρόκειται για άτομα των οποίων το πνεύμα ή ο εαυτός τους έχει μεταφερθεί από το ένα σώμα στο άλλο χρησιμοποιώντας μια νέα ιατρική διαδικασία. Αρχικά νομιμοποιήθηκαν για θεραπευτικούς σκοπούς, οι «μεταγραφές» έχουν απαγορευτεί από τότε μετά από απορρίψεις που ονομάζονται «αντιμεταθέσεις», στις οποίες οι μεταφερόμενοι ασθενείς βιώνουν μια μορφή ψύχωσης και γίνονται βίαιοι.


Transfers 2017

Γαλλικό σαν το Ισπανικό Estoy Vivo. Έχουμε κι εδώ μεταφορά της ψυχής σε άλλο σώμα αλλά σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου υπάρχει και ειδική αστυνομία που κυνηγά τους υπότροπους. Πολύ απλό και “άδειο” στην σκηνοθεσία, στις ερμηνείες και στην πλοκή. Δίχως ειδικά εφέ και με low badget απλά είναι ένα κούφιο σίριαλ κάτω του μετρίου. Ήδη από το 2ο επεισόδιο δεν έχει ενδιαφέρον και γίνεται ένα αδιάφορο σίριαλ.

1η σεζόν Το δίνω 4/10.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Transferts)

Transfers Films Transfer (1966 film), a short film directed by David Cronenberg
Transfer (2010 film), a German science-fiction movie directed by Damir Lukacevic and starring Zana Marjanović
Transfers 2017 Transfers 2017