Tidelands 2018

Tips:

Το Tidelands είναι μια αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά συνεχούς ροής. Η σειρά των οκτώ μερών γράφτηκε και δημιουργήθηκε από τους Stephen M. Irwin και Leigh McGrath, και παράγεται από την Hoodlum Entertainment. Κυκλοφόρησε στις 14 Δεκεμβρίου 2018 στο Netflix. Η 1η σεζόν άφησε ορισμένα ζητήματα άλυτα, αλλά από το 2021, δεν έχουν προκύψει σχέδια για γυρίσματα δεύτερης σεζόν. Δημιουργήθηκε από τους Stephen M. Irwin και Leigh McGrath. Πρωταγωνιστούν οι Charlotte Best, Aaron Jakubenko, Marco Pigossi, Richard Davies, Mattias Inwood, Elsa Pataky και οι Alex Dimitriades (as Sgt. Paul Murdoch) και Alex Andreas (as Lev Nuyland).
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Το Tidelands ακολουθεί την ιστορία του Cal McTeer, ο οποίος εξέτισε δέκα χρόνια φυλάκιση για έναν υποτιθέμενο φόνο ενώ ήταν έφηβος. Επιστρέφει σπίτι στο μικρό ψαροχώρι του Orphelin Bay. Συναντά μια ομάδα επικίνδυνων υβριδίων σειρήνας-ανθρώπου που ονομάζονται «Tidelanders», το αποτέλεσμα περιστασιακών σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ σειρήνων και θαλάσσιων ψαράδων, ενώ εξερευνά τη μυστηριώδη εμφάνιση του πτώματος ενός ψαρά. Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν στο Μπρίσμπεϊν και συνεχίστηκαν στο νοτιοανατολικό Κουίνσλαντ.


Tidelands 2018

Αυστραλέζικη ψευτό-μεταφυσική πατάτα. Χάλια σκηνοθεσία-ερμηνείες-πλοκή. Αρτσούμπαλο, άτεχνο, ερασιτεχνικό, άνευρο, αδιάφορο, απαράδεκτο. Μου έμεινε η καλή φωτογραφία, τα τοπία και εμφανίσεις των Alex Dimitriades και Alex Andreas.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Tidelands_(TV_series)

Ελληνική συμμετοχή: Alex Dimitriades και Alex Andreas
Tidelands 2018 Tidelands 2018