Those Who Kill 2019-2023 Danish Series

Tips:

Το Those Who Kill (δανικά: Den Som Dræber), που διανέμεται ως Darkness: They Who Kill (Δανικά: Den Som Dræber - Fanget af Mørket) σε ορισμένες περιοχές, είναι μια δανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ θρίλερ του 2019 που δημιουργήθηκε από την Ina Bruhn και σε παραγωγή Miso Film και Viaplay/Nordic Entertainment Group. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τις προσπάθειες της εγκληματίας Louise Bergstein (Natalie Madueño) να συνδέσει ανεξιχνίαστους φόνους. Η σειρά είναι μια επανεκκίνηση του ομώνυμου αστυνομικού θρίλερ που δημιουργήθηκε από την Elsebeth Egholm και προβλήθηκε στο TV 2 το 2011. Η δεύτερη σεζόν έχει υπότιτλο Blinded: They Who Kill σε ορισμένες περιοχές και η τρίτη σειρά έχει υπότιτλο Lost: They Who Kill. Πρωταγωνιστούν οι Kenneth M. Christensen, Natalie Madueño, Signe Egholm Olsen, Mads Riisom, Tobias Santelmann, Helle Fagralid, Solbjørg Højfeldt και Simon Sears.
1st Season: Darkness: They Who Kill, 2nd Season: Blinded: They Who Kill, 3rd Season: Lost: They Who Kill.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 24

Story:

Αφού πέρασε έξι μήνες ανεπιτυχώς προσπαθώντας να βρει τη 17χρονη Julie Vinding (Alvilda Lyneborg Lassen), η οποία χάθηκε στο σπίτι της από ένα πάρτι σε ένα προάστιο της Κοπεγχάγης, ο ντετέκτιβ Jan Michelson (Kenneth M. Christensen) αφαιρείται από την υπόθεση. από τους ανωτέρους του που πιστεύουν ότι το κορίτσι είναι νεκρό. Ο Michelson συνεχίζει να εργάζεται για την υπόθεση στον ελεύθερο χρόνο του και ανακαλύπτει την εξαφάνιση της Natasha, ενός άλλου 17χρονου ξανθού κοριτσιού, δέκα χρόνια νωρίτερα. Βρίσκει γρήγορα το σώμα της Νατάσας σε μια λίμνη και επανατοποθετείται στην υπόθεση. Το αφεντικό του Michelson, ο MT (Peter Mygind) φέρνει την εγκληματία προφίλ Louise Bergstein (Natalie Madueño) για να βοηθήσει στην έρευνα.[3][5] Όταν μια τρίτη ξανθιά κοπέλα, η εργαζόμενη στο ξενοδοχείο Emma Holst (Tessa Hoder), απάγεται, οι ερευνητές ανακαλύπτουν ότι μπορεί να κυνηγούν έναν κατά συρροή δολοφόνο.
Αφού επέστρεψε στο Funen για να δει τη φίλη της μητέρας της Alice Ejbye (Solbjørg Højfeldt), η Bergstein καλείται από την Ejbye, η οποία έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο, να ερευνήσει την ανεξιχνίαστη δολοφονία του 18χρονου γιου της Markus Ejbye (Vilmer Trier Brøgger) πέντε χρόνια νωρίτερα. Η Bergstein βρίσκει σύντομα ομοιότητες με ανεξιχνίαστους φόνους δύο άλλων νεαρών ανδρών στο νησί, του Kasper Larsen (Téo Lepetit) και του Ricky Hansen (Peter Zandersen), που συνέβη επίσης πέντε χρόνια νωρίτερα. Όταν ένας πέμπτος νεαρός άνδρας, ο William Fjeldby (Oscar Dyekjær Giese), φίλος του Markus Ejbye, δολοφονείται σε παρόμοιες συνθήκες, συνεργάζεται με την Karina Hørup (Helle Fagralid), την επικεφαλής ντετέκτιβ στις υποθέσεις, για να εντοπίσει έναν κατά συρροή δολοφόνο. που έχει ξαναρχίσει να σκοτώνει μετά από πέντε χρόνια παύσης.


Those Who Kill 2019-2023 Danish Series

Η παλιά καλή συνταγή ξαναγύρισε, με την υπογραφή ενός Danish noir σίριαλ, με νέα στοιχεία στο σενάριο. Μετά από το απαράδεκτο Αμερικανικό remake και το αδιάφορο Ολλανδικό remake, αυτή η συνέχεια του πρωτότυπου είναι μια ευχάρηστη έκπληξη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Those_Who_Kill_(2019_TV_series)

Those Who Kill Collection

Those Who Kill 2019-2023 photo album


Those Who Kill 2019-2023 Danish Series Those Who Kill 2019-2023 Danish Series
Those Who Kill 2019-2023 Danish Series Those Who Kill 2019-2023 Danish Series