Those Who Kill 2011 Danish Series

Tips:

Το Those Who Kill (δανικά: Den som dræber) είναι μια δανική εγκληματική τηλεοπτική σειρά του 2011, η οποία ακολουθεί μια πλασματική μονάδα της αστυνομίας της Κοπεγχάγης που ειδικεύεται στη διερεύνηση κατά συρροή δολοφονιών. Η σειρά προβλήθηκε ως πέντε διηγηματικές ιστορίες στη Δανία (δηλαδή δέκα επεισόδια συνολικά), αλλά έχει προβληθεί ως πέντε μεγάλου μήκους επεισόδια στις περισσότερες άλλες χώρες. Μια ξεχωριστή ταινία μεγάλου μήκους 92 λεπτών, Fortidens skygge, η οποία αποτελεί τη συνέχεια και το τέλος της σειράς, έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Δανίας στις 15 Μαρτίου 2012, και προβάλλεται ως το τελευταίο επεισόδιο ή επεισόδια της σειράς σε πολλές άλλες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία. Η σειρά δημιουργείται και γράφτηκε από τους Elsebeth Egholm και Stefan Jaworski, με διάφορους άλλους σεναριογράφους να βοηθούν ως συγγραφείς επεισοδίων, μεταξύ των οποίων οι Siv Rajendram, Rikke De Fine Licht και Morten Dragsted. Σκηνοθέτες ήταν οι Birger Larsen, Niels Nørløv και Kasper Barfoed. Η σειρά είναι συμπαραγωγή Δανίας-Γερμανίας-Σουηδίας-Νορβηγίας. Πρωταγωνιστούν οι Laura Bach, Jakob Cedergren, Lars Mikkelsen (The Killing), Lærke Winther Andersen, Frederik Meldal Nørgaard, Iben Dorner, Carsten Bjørnlund, David Dencik, Stine Stengade, Ulrich Thomsen, Kim Bodnia (The Bridge), Thomas Levin, Alexandre Willaume (Tomb Raider 2018), Marie Askehave και Mille Dinesen (Rita 2012).
Ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2018, το They Who Kill επέστρεψε στις οθόνες το 2019 στην υπηρεσία ροής Viaplay και στο δίκτυο TV3 σε όλη τη Σκανδιναβία, με μια νέα ξεχωριστή σεζόν στην οποία πρωταγωνιστούν οι Kenneth M Christensen και Natalie Madueño.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10 (Denmark) - 6 (UK, Germany)

Story:

Ακολουθεί την Katrine Jensen (Laura Bach) στην αναζήτησή της για έναν κατά συρροή δολοφόνο, αφού βρεθούν ανθρώπινα λείψανα στο δάσος. Ζητά τη βοήθεια του Thomas Schaeffer (Jakob Cedergren) για να εντοπίσει τον μυστηριώδη δολοφόνο. Τα μέλη μιας οικογένειας βρίσκονται νεκρά στο ίδιο τους το σπίτι. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, μια άλλη οικογένεια απάγεται και ο κρατούμενος κρατείται στο σπίτι του. Μια μάχη ενάντια στο χρόνο ξεκινά για να απελευθερώσει την οικογένεια πριν σκάσει η ουτοπία του δολοφόνου. Ένας δεκαεπτάχρονος που εισάγεται σε μια από τις μεγαλύτερες φυλακές της Δανίας υφίσταται κακοποίηση και δολοφονείται. Όταν ένας άλλος κρατούμενος σκοτώνεται με τον ίδιο τρόπο, γίνεται σαφές ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από σεξουαλική δολοφονία. Όταν εμφανίζεται ένα βάναυσο πτώμα ενός εμπόρου ναρκωτικών με διασυνδέσεις, το τμήμα ανθρωποκτονιών υποθέτει ότι είναι η αρχή ενός πολέμου ναρκωτικών. Τα πράγματα κλιμακώνονται και ο Thomas Schaeffer αποφασίζει να κρυφτεί για να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Κατρίν αποφασίζει να προχωρήσει και να βγει ραντεβού με τον παντρεμένο άντρα που την κυνηγάει γιατί 1) Την διαβεβαιώνει ότι έχει χωρίσει από τη γυναίκα του. και 2) Την κάνει ευτυχισμένη. Εν τω μεταξύ, το διαζύγιο του Τόμας προχωρά ενώ ο κατά συρροή δολοφόνος συνεχίζει να τρομοκρατεί την πόλη. Η Κατρίν προσκαλεί τον παντρεμένο της φίλο στο πάρτι γενεθλίων του Τμήματος για τη Μία (η M.E.). Ο Thomas τον αντιπαθεί αμέσως και προειδοποιεί την Katrine. δεν δίνει σημασία. Το διαζύγιο του (του Τόμας) τελειώνει, αλλά επιφυλάσσει μια έκπληξη.


Those Who Kill 2011 Danish Series

Θα το ξαναδώ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Those_Who_Kill

Those Who Kill Collection
Those Who Kill 2011 Danish Series Those Who Kill 2011 Danish Series