Those Who Kill 2014 American remake

Tips:

Το Those Who Kill είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που αναπτύχθηκε από τον Glen Morgan. Η σειρά έκανε πρεμιέρα αρχικά στο αμερικανικό καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο A&E στις 3 Μαρτίου 2014, Βασίζεται στη δανική τηλεοπτική σειρά Den som dræber. Η παράσταση γυρίστηκε στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια. Πρωταγωνιστούν οι Chloë Sevigny, James D'Arcy, James Morrison, Bruce Davison, Omid Abtahi, Anne Dudek, Michael Rispoli, Dino Rende, Kathy Bake, Kyle Bornheimer, Desmond Harrington, Michael Weston, Vinessa Shaw, Michelle Veintimilla και Kerry O'Malley.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Η Catherine Jensen, μια πρόσφατα αναβαθμισμένη ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών, ζητά τη βοήθεια του Thomas Schaeffer, ιατροδικαστή ψυχολόγου, για να εντοπίσει κατά συρροή δολοφόνους και αναζητά αμείλικτα την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του αδελφού της που πιστεύει ότι συνδέεται με τον πατριό του, τον δικαστή Howard Burgess.


Those Who Kill 2014 American remake

Όχι, ΔΕΝ είναι ένα αμερικάνικο σπαστικό σίριαλ, ριμέικ του Δανέζικου Den som dreber. Δεν έχει σπαστική πλοκή-μοντάζ-ερμηνείες-σκηνοθεσία-ήχοι-μουσικό χαλί-αντιτηλεοπτικά πρόσωπα και ότι άλλο βαρέθηκα να αναφέρω. Η καλύτερη ερμηνεία ήταν αυτή του ηθοποιού που ΔΕΝ έπαιξε στο σίριαλ. Το “ότι να’ναι” θα ήταν καλύτερος τίτλος. Να υποθέσω ότι αυτά που γράφω ίσως βοηθήσουν κάποιους να δουν ή να μη δουν την σειρά. Εάν ναι, τότε αυτό είναι το μήνυμα της σειράς.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Those_Who_Kill_(American_TV_series)

Those Who Kill Collection
Those Who Kill 2014 American remake