The Woods Polish 2020

Tips:

Το The Woods (Πολωνικά: W głębi lasu) είναι μια πολωνική τηλεοπτική μίνι σειρά θρίλερ μυστηρίου, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2007 του Χάρλαν Κόμπεν (Harlan Coben). Πρωταγωνιστούν οι Grzegorz Damięcki, Agnieszka Grochowska, Hubert Miłkowski, Izabela Dąbrowska, Adam Ferency και Wiktoria Filus.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους: τον Αύγουστο του 1994 και τον Σεπτέμβριο του 2019. Το 2019, ο εισαγγελέας της Βαρσοβίας Paweł Kopiński καλείται να ταυτοποιήσει το σώμα ενός θύματος δολοφονίας που βρέθηκε με αποκόμματα εφημερίδων για αυτόν. Η δολοφονία φαίνεται να συνδέεται με το θερινό στρατόπεδο του Αυγούστου 1994, όπου ο Paweł ήταν συνοδός, κατά τη διάρκεια του οποίου δολοφονήθηκαν δύο άτομα και άλλοι δύο - συμπεριλαμβανομένης της αδερφής του Καμίλα - εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη.


The Woods Polish 2020

Πολωνικό θρίλερ. Κλασικό σενάριο με flash-back σε κατασκήνωση όπου είχαν γίνει φόνοι πριν από 25 χρόνια. Απλή σκηνοθεσία με αργό τέμπο με υποτονική πολωνική κουλτούρα. Οι πολωνοί μπάτσοι είναι άξεστοι, άγαρμποι και άσχετοι και σε μεγάλο βαθμό μου θυμίζουν τις καρικατούρες μπάτσους από το The Wire. Εδώ τουλάχιστο είναι αυθεντικοί πολωνοί Σαίνιδες.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Woods_(miniseries)
The Woods Polish 2020 The Woods Polish 2020