The Victims Game 2020

Tips:

Το The Victims' Game είναι μια ταϊβανέζικη πρωτότυπη σειρά του Netflix του 2020 με πρωταγωνιστές τους Joseph Chang, Ann Hsu και Jason Wang.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον ιατροδικαστή με το σύνδρομο Άσπεργκερ Fang Yi-jen (Joseph Chang) και τον ερευνητή δημοσιογράφο Hsu Hai-yin (Ann Hsu), που ερευνά μια υπόθεση που αφορά την κόρη του Fang Yi-jen.


The Victims Game 2020

Ξεκινά με το: Περιλαμβάνει σκηνές βίας και αυτοκτονίες. Οι σκηνές μπορεί να προξενήσουν δυσφορία ή να είναι προσβλητικές. Η θέαση είναι στην κρίση του κοινού.
Ρεε μαστόρια, μας δουλεύετε κανονικά ή θέλετε σίγουρο κοινό. Οι ωμές σκηνές κόβουν σίγουρα εισιτήρια στην Tαϊβάν αλλά σε αυτή τη σειρά είναι απλά αδιάφορες. Το σενάριο είναι μια απλή και αγαθή ιστορία μυστηρίου. Δεν ξέρω τίποτα από Tαϊβανέζικη κουλτούρα, αλλά η σειρά μάλλον βασίζεται πολύ στις ερμηνείες που είναι πολύ κοντά με αυτές των Κορεατών. Πολλές άχρηστες λεπτομέρειες και άσκοπες αναφορές στην αλληλεπίδραση των χαρακτήρων. Προσπάθησε να δώσει το σασπένς με την νουαρ σκηνοθεσία αλλά αυτό μάλλον το έκανε νοχελικό. Μέτριο αποτέλεσμα και βαρετό από το 2ο επεισόδιο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Victims%27_Game
The Victims Game 2020