The Victim 2019

Tips:

Το The Victim είναι μια σκωτσέζικη μίνι σειρά θρίλερ τεσσάρων μερών και δημιουργήθηκε από τα STV Studios και μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο BBC One. Η σειρά γυρίστηκε στο Εδιμβούργο, τη Γλασκώβη, το Port Glasgow και το Largs. Πρωταγωνιστούν οι Kelly Macdonald, James Harkness, John Hannah, Karla Crome, John Scougall, Isis Hainsworth, Andrew Rothney, Pooky Quesnel και Chloe Pirrie.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 4

Story:

Η μητέρα Άννα Ντιν, της οποίας ο μικρός γιος δολοφονήθηκε από ένα μεγαλύτερο αγόρι 14 χρόνια πριν, δικάζεται για υποκίνηση δολοφονίας αφού κατηγορείται ότι δημοσίευσε στο διαδίκτυο τη νέα ταυτότητα και τη διεύθυνση του Κρεγκ Μάγιερς, που πιστεύει ότι δολοφόνησε τον γιο της. Ο Myers, σύζυγος και πατέρας, ξυλοκοπείται βίαια και νιώθει ότι πρέπει να αποκαταστήσει τη φήμη του. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη δίκη της υπόθεσης, μαζί με τις συνέπειές της για την οικογένεια των Μάγιερς και την αναζήτηση της Ντιν να αποκαλύψει την αληθινή ταυτότητα του δολοφόνου του γιου της.


The Victim 2019

Ο πόνος της μητέρας που έχασε τον γιό της και θέλει να εκδικηθεί τον παιδοκτόνο από τον πόνο της. Και ξανά ο πόνος της μάνας. Και ξανά ο πόνος της μάνας.
Όπως σε όλα (μα όλα) τα Βρετανικά και Σκωτσέζικα σίριαλ, έτσι κι εδώ το θέμα είναι ο πόνος, η μιζέρια, τα λάθη, ο πόνος και ο πόνος του αθώου θύματος. Δεν υπάρχει πλοκή (δίχως πόνο), υπόθεση(δίχως πόνο), ερμηνείες(δίχως πόνο), σασπένς(δίχως πόνο), ενδιαφέρον(δίχως πόνο), σκηνοθεσία(δίχως πόνο). Τίποτα από όλα αυτά δεν έφτασε το μέτριο επίπεδο. Μόνο πόνος.
Ευτυχώς που υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες σειρές πόνου και βλέπω τον πόνο του αδικημένου και την εκδίκηση που τα γιατρεύει-διορθώνει ΟΛΑ και τον πόνο. Βλέποντας αυτές τις σειρές πόνου με ευαισθητοποιούν και με κάνουν ακόμα πιο ηλίθιο και πονάω. Τα συναισθήματα πόνου που “βγάζει” αυτή η σειρά ξεπερνούν ακόμα και όλα αυτά που έχω νιώσει και πονέσει στην μίζερη ζωή μου. Τρέμω και πονάω για την απώλεια και την φτώχεια της πονεμένης ψυχής μου.
Χαχαχα μια χαρά. Πέρασα ευχάριστα την πονεμένη ώρα μου. Τα κατάφερα επιτέλους να γράψω 26 φορές την λέξη ΠΟΝΟΣ για μια μόνο φορά, σε αναφορά για Βρετανικό σίριαλ.
Το μύνημα που “πήρα” από αυτή την σειρά: ακόμα και στον πιο “βαθύ” μου πόνο, ΔΕΝ θα κατηγορώ κανένα, γιατί τα συναισθήματα δεν έχουν επιστροφή.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Victim_(2019_TV_series)
The Victim 2019 The Victim 2019