The Valhalla Murders 2019-2020

Tips:

Το The Valhalla Murders (ισλανδικά: Brot, κυριολεκτικά "παραβίαση") είναι μια αστυνομική τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων από την Ισλανδία. Πρωταγωνιστούν οι Nína Dögg Filippusdóttir, Björn Thors, Sigurður Skúlason, Bergur Ebbi Benediktsson, Tinna Hrafnsdóttir και Edda Björgvinsdóttir.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Η πλοκή βασίζεται σε ένα πραγματικό περιστατικό. Ένα κρατικό ίδρυμα, στέγαζε προβληματικά, νεαρά αγόρια, ηλικίας από επτά έως 14 ετών, όπου ξυλοκοπήθηκαν και κακοποιήθηκαν από το προσωπικό. Ο Þór Ingimarsson μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου στο λιμάνι του Ρέικιαβικ. Η βετεράνος αστυνομικός ντετέκτιβ Κάτα αποστέλλεται για να ερευνήσει, χαιρετώντας τη φίλη της ρεπόρτερ Σέλμα καθώς φτάνει στο σημείο. Η εραστής του Þór Íris συλλαμβάνεται ως ο αρχικός ύποπτος, αλλά ο ιατροδικαστής καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το μαχαίρι δεν θα μπορούσε να είχε γίνει από γυναίκα. Η Íris λέει ότι ένας μασκοφόρος τους ακολουθούσε όλη εκείνη τη νύχτα, κάτι που επιβεβαιώνεται από κάμερες παρακολούθησης. Αργότερα, ένας άλλος άνδρας, ο Ómar Karlsson, δολοφονείται. Και τα δύο θύματα έχουν πανομοιότυπα τραύματα από μαχαίρι στα μάτια τους. Ο αστυνομικός επίτροπος Magnús σκοπεύει να κρύψει τη σύνδεση από το κοινό, αλλά η Selma αποκαλύπτει τις πληροφορίες σε συνέντευξη Τύπου. Η αστυνομία αποφασίζει να προσλάβει έναν ανακριτή από το εξωτερικό.


The Valhalla Murders 2019-2020

Κλασικό αστυνομικό σενάριο με απλή τυπική σκηνοθεσία. Στην χώρα των -son and -dottir η ζωή είναι όσο απλή μπορείς να φανταστείς. Οι ερμηνείες εκτός από τις Κάτα είναι μέτριες και η πλοκή απλή δίχως εκπλήξεις. Σαν να έκανε κάποιος το 1ο ερασιτεχνικό αλλά τίμιο σίριαλ. Οι 2 σκηνές δράσεις ήταν βαρετά κοινότυπες.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Valhalla_Murders
The Valhalla Murders 2019-2020 The Valhalla Murders 2019-2020