The Unlisted 2018

Tips:

Το The Unlisted είναι μια αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας για παιδιά. Το The Unlisted είναι παραγωγός της Polly Staniford και της Angie Fielder. Είναι εκτελεστική παραγωγή από τους Justine Flynn, Libbie Doherty και Carla De Jong. Δημιουργός και παρουσιάστρια είναι η Justine Flynn. Τη σειρά σκηνοθετούν οι Rhys Graham, Justine Flynn, Neil Sharma, Nick Verso, Lucy Gaffy και Rebecca O’Brien. Το έγραψαν οι Mithila Gupta, Timothy Lee, Tristram Baumber, Chris Kunz, Greg Waters, Jane Allen, Rhys Graham, Nicholas Brown, Natesha Somasundaram. Πρωταγωνιστούν οι Ved Rao, Vrund Rao, Miah Madden, Abigail Adriano, Nya Cofie και Jean Hinchliffe.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 15

Story:

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία των 13χρονων πανομοιότυπων διδύμων, του Drupad και του Kalpen Sharma, που συνεργάζονται με μια ομάδα υπόγειων παιδιών, που αυτοαποκαλούνται "The Unlisted", προκειμένου να εμποδίσουν μια ισχυρή εταιρεία να επιβάλει παγκόσμιο έλεγχο της νεολαίας, με την τοποθέτηση μιας συσκευής παρακολούθησης, η οποία τους επιτρέπει επίσης τον απομακρυσμένο έλεγχο.


The Unlisted 2018

Αυστραλέζικο με δύο νεαρούς Ινδούς. Το Another Brick in the Wall στην Αυστραλία του σήμερα. Σε παιδικό μοτίβο αλλά σχεδόν αληθινό. Τα επεισόδια είναι 22 λεπτών και το καθένα δίνει την πινελιά που πρέπει για να σχηματιστεί το τελικό κάδρο. Όλα ελέγχονται ακόμα και μέσα στην οικογένεια. Υπάρχει συνεχές πρόγραμμα και οι φίλοι είναι καταδότες. Έλεγχος των παιδιών με εμφύτευμα που βελτιώνει το σώμα. Ένα τρομακτικό 1984 μέσα από τα μάτια των παιδιών που αντιστέκονται. Η παιδική αφέλεια συμπληρώνει τα κενά στο σενάριο. Αρκετά έξυπνη παρουσίαση ενός κλασικού θέματος.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Unlisted
The Unlisted 2018