The Uncanny Counter 2020-2023

Tips:

Το Uncanny Counter (κορεατικά: 경이로운 소문) είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά του 2020 με πρωταγωνιστές τους Jo Byeong-kyu, Yoo Jun-sang, Kim Se-jeong, Yeom Hye-ran, Ahn Suk-hwan και Yoo In-soo.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 28

Story:

Βασισμένο στο webtoon Kakao Webtoon Amazing Rumor του Jang Yi, επικεντρώνεται στον ομώνυμο χαρακτήρα So Mun, έναν μαθητή γυμνασίου με αναπηρία που στρατολογείται να γίνει μέλος των Counters, μιας ομάδας παραφυσικών κυνηγών που αναζητούν και παλεύουν ενάντια στο κακό. πνεύματα που δραπετεύουν από τη μετά θάνατον ζωή για να λεηλατήσουν τους ανθρώπους.


The Uncanny Counter 2020

Κλασική Νοτιοκορεάτικη σειρά που αναφέρεται στη μάχη του καλού με το κακό και νικά πάντα το καλό. Τέσσερεις χαρακτήρες του καλού με υπερφυσικές δυνάμεις και με την βοήθεια από τον “ουρανό” παλεύουν με τους κακούς που εδώ είναι οι εγκληματίες. Ανάλαφρη πλοκή με λίγη δράση και προβολή του τίμιου “καλού”. Αυτό προβάλουν όλες οι σειρές-ταινίες που είδα μέσα από την Νοτιοκορεάτικη κουλτούρα.
Από το 8ο επεισόδιο οι αγαθοί “καλοί” που εκτός από ότι απαγορεύται να σκοτώνουν, θα πρέπει να παλεύουν και τίμια, με την σειρά να γίνεται βαρετή. Στο 11ο επεισόδιο κατάλαβα ότι όλη αυτή η αθώα ταλαιπωρία απλά προσθέτει επεισόδια και βαρεμάρα. Η σκηνοθεσία, το σενάριο και οι ερμηνείες συνθέτουν ένα πανάθλιο, παιδικό και γελοίο αποτέλεσμα που μόνο μωρά το βλέπουν για να κοιμηθούν.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Uncanny_Counter
The Uncanny Counter 2020 The Uncanny Counter 2020