The Umbrella Academy 2019-2023

Tips:

To The Umbrella Academy είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά υπερήρωων που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς που γράφτηκε από τον Gerard Way, εικονογραφήθηκε από τον Gabriel Bá και εκδόθηκε από την Dark Horse Comics. Δημιουργήθηκε για το Netflix από τον Steve Blackman και αναπτύχθηκε από τον Jeremy Slater, περιστρέφεται γύρω από μια δυσλειτουργική οικογένεια υιοθετημένων αδερφών υπερήρωων που επανενώνονται για να λύσουν το μυστήριο του θανάτου του πατέρα τους και την απειλή μιας επικείμενης αποκάλυψης. Στο καστ συμμετέχουν οι Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Mary J. Blige, John Magaro, Adam Godley, Colm Feore, Justin H. Min, Ritu Arya, Yusuf Gatewood , Marin Ireland, Kate Walsh, Genesis Rodriguez και Britne Oldford.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 36

Story:

Το The Umbrella Academy βρίσκεται σε ένα σύμπαν όπου 43 γυναίκες σε όλο τον κόσμο γέννησαν ταυτόχρονα το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου 1989, αν και καμία δεν είχε δείξει σημάδια εγκυμοσύνης μέχρι να ξεκινήσει ο τοκετός. Επτά από τα παιδιά υιοθετούνται από τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο Sir Reginald Hargreeves και μετατρέπονται σε μια ομάδα υπερήρωων που ο ίδιος αποκαλεί «The Umbrella Academy». Ο Χάργκριβς δίνει στα παιδιά αριθμούς αντί για ονόματα, αλλά η ρομπότ-μητέρα τους, Γκρέις, ονομάζει αργότερα έξι από αυτά: Λούθηρος, Ντιέγκο, Άλισον, Κλάους, Μπεν και Βάνια. Ο Ρέτζιναλντ βάζει έξι από τα παιδιά να δουλέψουν για την καταπολέμηση του εγκλήματος, αλλά κρατά τη Βάνια μακριά από τις δραστηριότητες των αδερφών της, υποστηρίζοντας ότι δεν δείχνει καμία δική της δύναμη.


The Umbrella Academy 2019-2023

Στο 1ο επεισόδιο ξεχωρίζει η σκηνή με το I Think We're Alone Now της Tiffany. Εκεί που νόμιζα ότι κατάφερα να δω ένα επεισόδιο βαρετό και αδιάφορο, έρχεται η τελευταία φράση: ο κόσμος θα καταστραφεί σε 8 ημέρες και δεν ξέρω πως να το σταματήσω. Στα περισσότερα σίριαλ τα πρώτα επεισόδια είναι ασύνδετα κομμάτια του σεναρίου μέχρι να δέσουν παρακάτω. Εξαρτάται από την υπομονή που έχω και φυσικά εάν δω κάτι να μου κάνει κλικ. Στο 2ο επεισόδιο η σκηνή που τα σπάει είναι στο γραφείο που ζητάνε πληροφορίες για το γυάλινο μάτι. Το 4ο είναι το πιο κωμικό επεισόδιο.
Η 2η σεζόν είναι πολύ καλύτερη. Αρχίζουν και δένουν το σενάριο με τις υπερφυσικές δυνάμεις και η πλοκή με την αέναη περιπέτεια. Μπορεί κι εδώ το σενάριο να μην έχει τέλος αλλά το κάθε επεισόδιο έχει ένταση και σασπένς. Εμβαθύνει στους χαρακτήρες και μιξάρει το πραγματικό με το υπερφυσικό θέαμα με αρκετά βατό τρόπο. Δεν θα αρέσει στους λάτρεις των Comic Adventures.
Η συμπεριφορά των γονέων και τα παιδικά τραύματα. Η ξεχωριστή δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας και η προβολή και χρήση της όταν μεγαλώσουμε. Τελικά έχω μια αλλεργία και για αμερικανιές. Με την πρώτη ματιά είπα: ακατάστατο και ατημέλητο με θολό σενάριο. Τελικά θεωρώ ότι είναι μια δυστοπική σειρά με καλό και δεμένο σενάριο για το είδος της.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Umbrella_Academy_(TV_series)
The Umbrella Academy 2019-2023 The Umbrella Academy 2019-2023 The Umbrella Academy 2019-2023