The Trial Italian 2019

Tips:

Το The Trial - Η Δίκη (ιταλικά: Il processo) είναι μια ιταλική τηλεοπτική μίνι σειρά, που αποτελείται από 8 επεισόδια, που δημιουργήθηκε από τον Alessandro Fabbri, σε συνεργασία με τη Laura Colella και τον Enrico Audenino, και σκηνοθετήθηκε από τον Stefano Lodovichi. Πρωταγωνιστούν οι Vittoria Puccini, Francesco Scianna, Camilla Filippi, Tommaso Ragno, Euridice Axen και Roberto Herlitzka.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Πρωταγωνίστρια είναι μια επιτυχημένη εισαγγελέας, η Elena Guerra, η οποία πρόκειται να πάρει άδεια από τη θέση του εισαγγελέα στη Μάντοβα της Ιταλίας, για να πάει στη Νέα Υόρκη όπου ο σύζυγός της έχει δεχτεί δουλειά. Αυτό το σχέδιο ανατρέπεται όταν της ανατίθεται μια λεπτή υπόθεση όπου μια πολύ πλούσια ντόπια γυναίκα η Linda Monaco κατηγορείται για τη βάναυση δολοφονία της Angelica Petroni, μιας 17χρονης που βρέθηκε νεκρή σε ένα κανάλι. Την Linda υπερασπίζεται ο γνωστός και πολύ φιλόδοξος δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης Ruggero Barone. Ωστόσο, αποκαλύπτεται σύντομα ότι η Elena βγαίνει από το δρόμο της για να λύσει αυτήν την υπόθεση, καθώς η Angelica είναι η βιολογική της κόρη, την οποία είχε εγκαταλείψει όταν ήταν παιδί.


The Trial Italian 2019

Έδωσε το 80% του σεναρίου στο πρώτο επεισόδιο και μετά, λίγες πληροφορίες δίνονται με μακροσκελή flashback και χωρίς να αναφέρει πότε γυριζει στο παρόν. Οι ερμηνείες είναι απλές εκτός της Elena που ΔΕΝ έκανε γι’αυτό το ρόλο. Το μόνο σασπένς είναι στο ποιος σκότωσε την Angelica που από το 3ο επεισόδιο σιγοφαίνεται. Στο 7ο επεισόδιο, κάποια αφελή στοιχεία, η κατατονική ερμηνεία της Elena και η απαράδεκτη πλοκή και σκηνοθεσία εξαφάνισαν το λίγο σασπένς και έμεινε μόνο η απογοήτευση. Αδιάφορα γεμίσματα για μια σαπουνόπερα της πεντάρας.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Trial_(TV_series)
The Trial Italian 2019