The Spy 2019

Tips:

Το The Spy είναι μια αγγλόφωνη γαλλική τηλεοπτική μίνι σειρά κατασκοπείας, που δημιουργήθηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Gideon Raff, βασισμένη στη ζωή του κορυφαίου κατασκόπου της Mossad του Ισραήλ Eli Cohen, τον οποίο υποδύεται ο Sacha Baron Cohen. Η σειρά έχει λάβει «γενικά ευνοϊκές κριτικές» σύμφωνα με το Metacritic, με την ερμηνεία του Baron Cohen να επαινείται. Ωστόσο, η σειρά έχει επικριθεί για λάθη στην ιστορική ακρίβεια. Δεν υπάρχει ανεξάρτητη επαλήθευση σχετικά με το ποιον συναντήθηκε ο Κοέν στη συριακή ελίτ ενώ εργαζόταν μυστικά στο Μπουένος Άιρες ή τη Δαμασκό.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Η μίνι σειρά ακολουθεί τα κατορθώματα του Έλι Κοέν, ενός κατασκόπου της Μοσάντ. Η ιστορία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των ετών που οδήγησαν στον πόλεμο των έξι ημερών μεταξύ Ισραήλ και Συρίας το 1967. Ακολουθεί το παρελθόν του Κοέν στην Αίγυπτο ως απόρριψη του στρατού, μέχρι τη διείσδυσή του στο Υπουργείο Άμυνας της Συρίας. Παίρνει την ταυτότητα του Kamel Amin Thaabet και καθιερώνεται στην υψηλή κοινωνία της Συρίας. Αφού έγινε φίλος με ανθρώπους που θα καταλάμβαναν τελικά τη Συρία, ο Κοέν διορίζεται αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της χώρας και γίνεται στενός έμπιστος του μελλοντικού προέδρου Αμίν αλ-Χαφίζ.


TheSpy-2019

Με την υπογραφή Sacha Baron Cohen. Πολύ καλή εμηνεία από τον Sacha. Καλή σκηνοθεσία και πολύ καλή μεταφορά στην εποχή και τους τόπους. Η περιγραφή της Μοσάντ και της Συρίας μάλλον υστερεί και σίγουρα δεν περιγράφονται αρκετά πειστικά, για τους δικούς τους λόγους. Έχει σασπένς και πολύ λίγη δράση αλλά η πλοκή είναι αργή. Αν και δεν μου αρέσουν σειρές βασισμένες σε γεγονότα, αυτή με κράτησε.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Spy_(TV_miniseries)
TheSpy-2019 TheSpy-2019 TheSpy-2019