The Sopranos 1999-2007

Tips:

Το Sopranos είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον David Chase. Πρωταγωνιστουν οι James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Steven Van Zandt, Tony Sirico, Robert Iler, Sofia Milos και Jamie-Lynn Sigler.
No. of Seasons 6
No. of Episodes 86

Story:

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Tony Soprano (James Gandolfini), έναν Ιταλοαμερικανό μαφιόζο με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ, που απεικονίζει τις δυσκολίες του καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει την οικογενειακή ζωή με τον ρόλο του ως αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης. Αυτό διερευνάται κατά τη διάρκεια των θεραπευτικών συνεδριών του με την ψυχίατρο Jennifer Melfi (Lorraine Bracco). Η σειρά περιλαμβάνει μέλη της οικογένειας του Tony, συναδέλφους της μαφίας και αντιπάλους σε εξέχοντες ρόλους - κυρίως τη σύζυγό του Carmela (Edie Falco) και τον προστατευόμενο/μακρινό ξάδερφό του Christopher Moltisanti (Michael Imperioli).


The Sopranos 1999-2007

Για να δεις τα πρώτα 39 επεισόδια για να μπεις στο “πετσί” της. ΔΕΝ προσπάθησα αρκετά, δεν την κατάλαβα, δεν μου αρέσει τέτοιο στυλ. Δεν υπάρχουν κακές σειρές, μόνο κομπλεξικοί θεατές. Και η ζωή είναι ωραία, δίχως "δεν" και "δήθεν".



Ελληνική συμμετοχή: Sofia Milos

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sopranos
The Sopranos 1999-2007 The Sopranos 1999-2007