The Sinner 2017-2021

Tips:

Το The Sinner είναι μια αμερικανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά ανθολογίας που αναπτύχθηκε από τον Derek Simonds για το USA Network. Πήρε το όνομά του από το μυθιστόρημα της Petra Hammesfahr το 1999, το οποίο χρησίμευσε ως βάση για την πρώτη σεζόν. Ο Bill Pullman πρωταγωνιστεί ως αστυνομικός ντετέκτιβ που ερευνά εγκλήματα που διαπράττονται από απίθανους ενόχους και προσπαθεί να αποκαλύψει τα κίνητρά τους. Μόνο ο Μπιλ Πούλμαν εμφανίζεται σε κάθε σεζόν, ενώ το υπόλοιπο καστ αλλάζει κυρίως για την ιστορία κάθε σεζόν.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 32

Story:

Στην πρώτη σεζόν, ο ντετέκτιβ Harry Ambrose ερευνά το παρελθόν της Cora Tannetti, μιας ταραγμένης γυναίκας, για να διαπιστώσει γιατί μαχαίρωσε έναν άνδρα μέχρι θανάτου. Στη δεύτερη σεζόν, ο Ambrose επιστρέφει στη γενέτειρά του αφού ένα νεαρό αγόρι ονόματι Julian Walker ομολογεί ότι δηλητηρίασε ένα ζευγάρι και μαθαίνει μυστικά που οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν θαμμένα. Στην τρίτη σεζόν, ο Ambrose ερευνά ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Upstate New York και αποκαλύπτει μια πολύ μεγαλύτερη και ανησυχητική υπόθεση πίσω από αυτό. Στην τέταρτη και τελευταία σεζόν, ο πλέον συνταξιούχος Ambrose ταξιδεύει στο βόρειο Μέιν για να συνέλθει από την προηγούμενη περίπτωση. Εκεί συμβαίνει μια τραγωδία στην οποία εμπλέκεται η κόρη μιας επιφανούς οικογένειας και εκείνος στρατολογείται για να βοηθήσει την έρευνα.


The Sinner 2017-2021

Αμερικανιά ψυχαναγκαστική. Η 1η σεζόν λέγεται Cora. Μια ταλαιπωρία 8 επεισοδίων για ένα σενάριο 5 τηλεοπτικών λεπτών. Παρατραβηγμένη αμερικανιά με χιλιάδες ασήμαντες λεπτομέρειες και σκηνές. Άνευρες ερμηνείες και αταίριαστοι ρόλοι. Η πιπίλα “δεν ξέρω” δίνει τροφή για άπειρα επεισόδια. Και εκεί που λες ότι αυτή έκανε την μεγαλύτερη αφέλεια, έρχεται ο μπαμπάς να τερματήσει το αμερικάνικο όνειρο. Όλα αυτά εις το όνομα της αγάπης. Πετάς κι ένα: αυτά γίνονται και κάτσε να ψήσεις το μυαλό σου με άλλες παρόμοιες σειρές. Πάμε για την επόμενη So What? αμερικανιά. Ω, ναι. Έχει 2η σεζόν και απειλεί και για 3η και τελικά είχε και 4η.
Η 2η λέγεται Julian. Έπεσα σε περίοδο που ΔΕΝ έχω να δω τίποτα καλό και βλέπω από τα μέτρια τις επόμενες σεζόν. Προσπαθεί με βεβιασμένες μακρόσυρτες σκηνές και αργούς διαλόγους να πετύχουν αυτό το dark-noir ύφος αλλά το μόνο που καταφέρνει (πολύ καλά) είναι να με κοιμήσουν. Το σενάριο είναι του ενός επεισοδίου και τα άλλα 7 επεισόδια είναι αδιάφορος τηλεοπτικός χρόνος δίχως ουσία και νόημα. Η 3η-4η σεζόν στο ίδιο μοτίβο.
Μαθαίνω και αμερικάνικα. Baffling case - περιστασιακή περίπτωση. Unpack the baffling case - Αποσυσκευάστε τη θήκη σύγχυσης. Δώσε φόβο και σύγχυση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sinner_(TV_series)
The Sinner 2017-2021 The Sinner 2017-2021