The Silence 2010

Tips:

Το The Silence είναι ένα βρετανικό τηλεοπτικό αστυνομικό δράμα, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο BBC One το 2010, το οποίο ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού κωφού κοριτσιού που γίνεται μάρτυρας ενός φόνου. Η σειρά μεταδόθηκε μεταξύ 12 και 15 Ιουλίου 2010. Στο δράμα πρωταγωνιστεί η κωφή ηθοποιός Genevieve Barr στον πρώτο της σημαντικό ρόλο μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της στην οθόνη στο The Amazing Dermot του Channel 4, μαζί με τους Dervla Kirwan, Gina McKee, Hugh Bonneville και Douglas Henshall. Τη σειρά σκηνοθέτησε επίσης ο Dearbhla Walsh. Η σειρά, παραγωγή της Company Pictures, γυρίστηκε στο Δουβλίνο, αλλά διαδραματίστηκε στο Μπρίστολ.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 4

Story:

Το The Silence διαδραματίζεται μέσα και γύρω από το Μπρίστολ, στη νοτιοδυτική Αγγλία. Η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από την Αμέλια, την οποία απεικονίζει η Ζενεβιέβ Μπαρ, μια δεκαοχτάχρονη που αγωνίζεται να ενσωματωθεί στον κόσμο της ακοής μετά από κοχλιακή εμφύτευση, η οποία γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας ενός αστυνομικού. Η μετέπειτα έρευνα ξετυλίγει ένα δίχτυ αστυνομικής διαφθοράς.


The Silence 2010

Για να δεις μια αγγλική αστυνομική σειρά (σκέτο) με ευαίσθητο θέμα. Οκ. Σαν θεατής έχω το προνόμιο να βλέπω όλη την εινόνα, αλλά όταν η αφέλεια ΔΕΝ καλύπτει ούτε το 10% του σεναρίου, τότε απλά είναι βαρετό. Μερικές φορές εμβαθύνω-συνπάσχω-κατανοώ. Αυτή την φορά όμως το παιχνίδι της αφέλειας με κούρασε.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Silence_(TV_series)
The Silence 2010 The Silence 2010