The Responder 2022 Series

Tips:

Το The Responder είναι μια βρετανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που διαδραματίζεται στο Λίβερπουλ, σε σενάριο του πρώην αξιωματικού της αστυνομίας του Merseyside, Tony Schumacher, με τον Tim Mielants [nl] ως κύριο σκηνοθέτη και με πρωταγωνιστές τους Martin Freeman, Adelayo Adedayo, Ian Hart, MyAnna Buring, Emily Fairn, Josh Finan, Faye McKeever, Philip S McGuinness, Mark Womack, Rita Tushingham.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Ο Κρις Κάρσον είναι ένας αστυνομικός σε ένα φανταστικό αστυνομικό τμήμα που καλύπτει το Λίβερπουλ, ο οποίος έχει υποβιβαστεί από τη θέση του ως επιθεωρητής και αναλαμβάνει μια σειρά από νυχτερινές βάρδιες στο κέντρο της πόλης. Η σύντροφός του στις περιπολίες είναι η Rachel Hargreaves, μια άπειρη και ακόμα ιδεαλιστική αξιωματικός που θέλει να παίζει σύμφωνα με τους κανόνες. Ο Carl Sweeney είναι ένας έμπορος ναρκωτικών μεσαίου επιπέδου του οποίου η κοκαΐνης έχει κλαπεί από την Casey, έναν τοπικό τοξικομανή.


The Responder 2022 Series

Και πάντα θα υπάρχει μια βρετανική σειρά που θα περιγράφει καλύτερα από την προηγούμενη, μια ακόμα σκατοκατάσταση με νέο γλαφηρό τρόπο, μέχρι την επόμενη. Φτάνει, φτάνει, φτάνει το σενάριο τους κύκλους κάνει.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Responder
The Responder 2022 Series