The Rain Danish 2018-2020

Tips:

Το The Rain είναι μια δανική μετα-αποκαλυπτική τηλεοπτική σειρά συνεχούς ροής που δημιουργήθηκε από τους Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen και Christian Potalivo. Έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Μαΐου 2018. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Følsgaard, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg και Angela Bundalovic, με τους Lars Simonsen, Bertil De Lorenhmad, Evin Ahmad και Johannes Bah Kuhnke σε επαναλαμβανόμενους ρόλους.
Δεν πρέπει να συγχέεται με το Rain (2015) μια ινδονησιακή μουσική κωμωδία σαπουνόπερας.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 20

Story:

Όταν ένας ιός που μεταφέρεται από τις βροχοπτώσεις εξαφανίζει σχεδόν όλους τους ανθρώπους στη Σκανδιναβία, τα αδέρφια Simone και Rasmus βρίσκουν καταφύγιο σε ένα καταφύγιο. Έξι χρόνια αργότερα, βγαίνουν στην επιφάνειαι για να αναζητήσουν τον πατέρα τους, έναν επιστήμονα που τους άφησε στο καταφύγιο αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Στην πορεία, ενώνονται με μια ομάδα νεαρών επιζώντων και μαζί ταξιδεύουν σε όλη τη Δανία και τη Σουηδία, αναζητώντας ένα ασφαλές μέρος και για τον πατέρα των αδελφών, ο οποίος μπορεί να είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις και μια θεραπεία.


The Rain Danish 2018-2020

Δανέζικο θρίλερ με κλασικό σενάριο παραλλαγή από το Z Nation. Το έχουν πάρει χαμπάρι και οι Σκανδιναβοί το πιο δημοφιλές σενάριο τρόμου που “πουλάει” εδώ και πολλά χρόνια. Ο φόβος “κόβει” πολλά εισιτήρια και ο πανικός που σε πιάνει όταν βλέπεις αγαπημένα πρόσωπα να μεταλλάσσονται-πεθαίνουν σε καθηλώνει. Ένας ιός μέσω της βροχής και η αναζήτηση θεραπείας. Παραείναι βολικό το σενάριο σε σημείο να γίνεται βαρετό. Το 5ο επεισόδιο είναι καρμπόν από το Z Nation.
Η 2η σεζόν είναι μια βαρετή παιδική χαρά. Απλά αδιάφορη.
Τα μηνύματα που βγάζουν τέτοιες σειρές-ταινίες:
α) σε δύσκολες στιγμές ότι και να κάνεις θα πεθάνεις γιατί είσαι χαζός-ασήμαντος
β) κάποια στιγμή θα χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου και θα πεθάνεις
γ) θα χάσεις την αγάπη για τον συνάνθρωπό σου και θα σκοτώσεις και θα πεθάνεις
δ) αφού χάσεις ότι ανθρώπινο είχες μέσα σου θα πεθάνεις τελευταίος
Η 3η σεζόν είναι ακόμα πιο βαρετή και η τελευταία σκηνή θα σου λιώσει και τα λίγα ψεγάδια της φαιάς ουσίας. Το μότο: ο θάνατος Σου, η ζωή Μου - γίνεται επικίνδυνο όταν γίνεται Εικόνα-Ηχος. Το σίριαλ γίνεται ανατριχιαστικό και ισοπεδώνει όλα τα κοινωνικά πρότυπα. Πραγματικά, δεν ξέρω τι(?) νόημα έχουν τέτοια μηνύματα στην μυθοπλασία και κατά πόσο καλό-κακό κάνουν στον απλό θεατή.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Rain_(TV_series)
The Rain Danish 2018-2020 The Rain Danish 2018-2020 TThe Rain Danish 2018-2020