The Protector 2018-2020

Tips:

Το The Protector (τουρκικά: Hakan: Muhafız) είναι μια τουρκική δραματική σειρά φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Çağatay Ulusoy. Η παράσταση δημιουργήθηκε από τον Binnur Karaevli και την πρώτη σεζόν σκηνοθέτησαν οι Umut Aral, Gönenç Uyanık και Can Evrenol.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 32

Story:

Μετά τον θάνατο του θετού πατέρα του, Νεσέτ, ο Χακάν Ντεμίρ, ένας καταστηματάρχης στην Κωνσταντινούπολη, ανακαλύπτει ότι συνδέεται με ένα αρχαίο μυστικό τάγμα, καθήκον του οποίου είναι να προστατεύει την πόλη. Ο Χακάν πρέπει να αγκαλιάσει την κληρονομιά της οικογένειάς του ως Προστάτης, ένας ήρωας με το καθήκον να σκοτώσει τον Αθάνατο και να αποτρέψει την καταστροφή της πόλης. Τον βοηθάει ο Κεμάλ και η κόρη του, Ζεϊνέπ, μέλη του μυστικού τάγματος των Πιστών, που είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τον Προστάτη.


The Protector 2018-2020

Τούρκικη παρωδία με σενάριο αλά μπουνταλά “Μάτριξ”. Είναι στην μόδα στην Τουρκία τα μεταφυσικά σενάρια. Από το 1ο επεισόδιο ερμηνείες και διάλογοι είναι απλά ερασιτεχνικές. Η σκηνοθεσία είναι μέτρια και τα κενά στο σενάριο είναι πολλά. Προσπαθεί να δώσει μια τίμια εικόνα της Τουρκίας του σήμερα αλλά τα κλεμένα κομμάτια από άλλα σενάρια είναι ασύνδετα και αδιάφορα. Φυσικά ΔΕΝ μπαίνει σε ιστορικές λεπτομέρειες και είναι εμφανής η λογοκρισία.
Αυτή η πιπίλα της εμπιστοσύνης και της ειλικρίνειας παραπέμπει σε Βραζιλιάνικες σαπουνόπερες και καταντά αηδία. Από το 5ο επεισόδιο χάνει εντελώς την λίγη φρεσκάδα που είχε και πλέον γίνεται ΠΑΡΩΔΙΑ. Η 2η σεζόν απλά παρατείνει την γελοιότητα. Απευθύνεται σε χαζούς-αγράμματους-αφελείς τούρκους. Το λένε οι ίδιοι μέσα από τους διαλόγους. Άντεεεε γιάλα ταμάμ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Protector_(Turkish_TV_series)
The Protector 2018-2020 The Protector 2018-2020