The Politician 2019

Tips:

Το The Politician είναι μια αμερικανική κωμική-δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Ryan Murphy, Brad Falchuk και Ian Brennan και κυκλοφόρησε στο Netflix. Το τρίο λειτουργεί επίσης ως εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Alexis Martin Woodall, Ben Platt και Gwyneth Paltrow. Πρωταγωνιστούν οι Ben Platt, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones, Benjamin Barrett, Jessica Lange, Gwyneth Paltrow, Judith Light και Bette Midler.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 15

Story:

Η πρώτη σεζόν διαδραματίζεται στο φανταστικό Λύκειο Saint Sebastian στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Ο Πέιτον Χόμπαρτ, ο οποίος από παιδί ονειρευόταν να εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, διεκδικεί την προεδρία του φοιτητικού σώματος εναντίον του δημοφιλούς και αθλητικού Ρίβερ Μπάρκλεϊ. Ο Payton, υπό την καθοδήγηση των φιλόδοξων φίλων του McAfee Westbrook, James Sullivan και Alice Charles, επιλέγει τον Infinity Jackson, έναν καρκινοπαθή και θύμα του Munchausen από διαταραχή Proxy, για αντιπρόεδρό του. Εν τω μεταξύ, ο Ρίβερ, υπό τις οδηγίες της κοπέλας του Άστριντ Σλόαν, επιλέγει τη Σκάι Λέιτον, μια μαύρη συμμαθήτρια που δεν συμμορφώνεται με το φύλο, για αντιπρόεδρό του. Η δεύτερη σεζόν διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και στο Όλμπανι της Νέας Υόρκης. Ο Πέιτον, τώρα φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, διεκδικεί μια θέση στη Γερουσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης εναντίον του νυν αρχηγού της πλειοψηφίας Ντέντε Στάντις.


The Politician 2019

Το The Politician είναι μια κωμωδία για το πείσμα, τη φιλοδοξία και την πάση θυσία επιτυχία ενός Πολιτικού. Θεατές με εύθραστη ψυχική υγεία ίσως αναστατωθούν. Συνιστάται προσοχή. Με αυτό τον αρχικό ορισμό ήδη με έχει χάσει σαν θεατή. Το σενάριο είναι όλη η προετοιμασία και το μάρκετιγκ για να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Μόλις με έχασε και σαν αδιάφορο θεατή. Καμιά ουσιαστική ιδέα, με γλυκανάλατο κοινωνικό υπόβαθρο σε αυτό το σίριαλ που ΔΕΝ θα θυμάμαι στην επόμενη ώρα. Τα τελευταία ένσημα για τις Jessica Lange, Judith Light και Bette Midler, με την Gwyneth Paltrow μπαλαντέρ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Politician_(TV_series)
The Politician 2019 The Politician 2019