The Player 2015 Series

Tips:

Το The Player (παλαιότερα γνωστό ως Endgame) είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ δράσης, εγκληματικής δραματουργίας, που δημιουργήθηκε από τους John Rogers και John Fox. Πρωταγωνιστούν οι Philip Winchester, Wesley Snipes, Charity Wakefield, Damon Gupton, Daisy Betts, Nick Wechsler, Richard Roundtree, KaDee Strickland και Courtney Grosbeck.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 9

Story:

Η ζωή του Alex Kane (Phillip Winchester), ενός ειδικού σε θέματα ασφάλειας στο Λας Βέγκας, ανατρέπεται κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς με την πρώην σύζυγό του Ginny, καθώς σκοτώνεται από άγνωστους δράστες. Ανυπομονώντας να εντοπίσει τους δολοφόνους της Τζίνι, ο Κέιν μπαίνει σε μια επιχείρηση τζόγου υψηλού στοιχήματος που διευθύνεται από τον Αϊζάια Τζόνσον (Γουέσλι Σνάιπς), τον «Αφεντικό των Pit» και την Κασσάντρα Κινγκ (Χάρτι Γουέικφιλντ), τον «Ντέιλερ». Ο Τζόνσον και ο Κινγκ οργανώνουν στοιχήματα σε εγκλήματα, φέρνοντας έναν «Παίκτη» εναντίον εγκληματιών. Ο King βοηθά τον παίκτη με σχεδόν απεριόριστους πόρους, καθώς οι παίκτες στοιχηματίζουν στο ποιος θα κερδίσει το πάνω χέρι σε ένα περιορισμένο χρονικό πλαίσιο. Ο Κέιν προσλαμβάνεται ως ο τελευταίος Παίκτης του οργανισμού.


The Player 2015 Series

Μια ακόμα βόλτα στο υπέροχο Λας Βέγκας που θα αργήσω να επισκεφτώ. Αδιάφορο με τον Γουέσλει Σνάιπς που πήρε κάνα φράγκο πριν την σύνταξη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Player_(2015_TV_series)
The Player 2015 Series