The Perfect Mother - Une mère parfaite 2022

Tips:

Το The Perfect Mother (Γαλλικά: Une mère parfaite) είναι μια γαλλο-γερμανική-βελγική τηλεοπτική μίνι σειρά σε 4 επεισόδια σε σκηνοθεσία Fred Garson σε σενάριο των Carol Noble και Thomas Boullé. Η σειρά είναι μια προσαρμογή του μυθιστορήματος της Αμερικανίδας Nina Darnton "The Perfect Mother", φανταστική εκδοχή της υπόθεσης Amanda Knox. Πρωταγωνιστούν οι Julie Gayet, Tomer Sisley, Eden Ducourant.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 4

Story:

Στο Βερολίνο, η ειρηνική και αστική ζωή της Hélène Berg ανατρέπεται μετά από ένα τηλεφώνημα. Η κόρη της, Anya, φοιτήτρια στο Παρίσι, είναι η κύρια ύποπτη για μια υπόθεση δολοφονίας. Πεπεισμένη για την αθωότητά της, η Hélène παίρνει την πρώτη πτήση για να πάει στο πλευρό της κόρης της. Επιτόπου διεξάγει τη δική της έρευνα, βοηθούμενη από τον Γάλλο δικηγόρο Vincent, αλλά και αγαπημένο της παιδικής ηλικίας που δεν είχε δει για είκοσι χρόνια. Καθώς όμως προχωρούν στην έρευνά τους, η Hélène και ο Vincent ανακαλύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της Anya. Σέρνεται η αμφιβολία: κι αν ήταν αλήθεια, κι αν ήταν ένοχη η κόρη της;


The Perfect Mother - Une mère parfaite 2022

Καλό κοινωνικό δράμα με φόντο μια φαινομενικά τέλεια οικογένεια. Καλή ροή και πλοκή με σασπένς. Με καλές ερμηνείες και ένα μικρό ταξίδι στο Παρίσι.



More Info -- https://fr.wikipedia.org/wiki/Une_m%C3%A8re_parfaite
The Perfect Mother - Une mère parfaite 2022 The Perfect Mother - Une mère parfaite 2022