The OA 2016-2019

Tips:

Το OA είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά μυστηρίου με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, υπερφυσικά και φαντασίας. Δημιουργία και παραγωγή από τους Brit Marling και Zal Batmanglij, που είναι η τρίτη τους συνεργασία. Πρωταγωνιστούν οι Brit Marling, Emory Cohen, Scott Wilson, Phyllis Smith, Alice Krige, Patrick Gibson, Brendan Meyer, Brandon Perea, Ian Alexander, Jason Isaacs, Sharon Van Etten, Paz Vega, Will Brill, Chloe Levine και Kingsley Ben-Adir.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Part1: Η Prairie Johnson, μια υιοθετημένη νεαρή γυναίκα βγαίνει στην επιφάνεια μετά από επτά χρόνια εξαφάνισης. Μετά την επιστροφή της, η Prairie αποκαλεί τον εαυτό της "the OA" (τον "πρωτότυπο άγγελο"), έχει σημάδια στην πλάτη της και μπορεί να δει, παρόλο που ήταν τυφλή όταν εξαφανίστηκε. Η OA αρνείται να πει στο FBI και στους θετούς γονείς της πού ήταν και πώς αποκαταστάθηκε η όρασή της, και αντ' αυτού συγκεντρώνει γρήγορα μια ομάδα πέντε ντόπιων (τέσσερις μαθητές γυμνασίου και ένας δάσκαλος) στους οποίους αποκαλύπτει αυτές τις πληροφορίες, εξηγώντας την ιστορία της ζωής της. Τέλος, ζητά τη βοήθειά τους για να σώσει τους άλλους αγνοούμενους τους οποίους ισχυρίζεται ότι μπορεί να σώσει ανοίγοντας μια πύλη σε άλλη διάσταση.
Part2: Η δεύτερη σεζόν ακολουθεί την ΟΑ καθώς περνά σε μια άλλη διάσταση και καταλήγει στο Σαν Φρανσίσκο για να συνεχίσει την αναζήτησή της για τον πρώην απαγωγέα της Χαπ και τους συναδέλφους της αιχμάλωτους. Η Prairie διασταυρώνεται με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ του Karim Washington και βοηθά στην έρευνά του για τη σουρεαλιστική εξαφάνιση ενός εξαφανισμένου κοριτσιού που περιλαμβάνει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι με υπερφυσική ιστορία και ένα διαδικτυακό παιχνίδι παζλ. Εν τω μεταξύ, στην αρχική διάσταση, μια σειρά από ατυχή γεγονότα ωθεί τους πέντε συντρόφους της ΟΑ να ξεκινήσουν ένα οδικό ταξίδι στην Αμερική για να βοηθήσουν την ΟΑ στο ταξίδι της.


The OA 2016-2019

Part1: Καλό σενάριο με στοιχεία από πολλά γεγονότα και μύθους. Έχει ενδιαφέρον η κοινότητα που διαδραματίζεται, η ιστορία και το παιχνίδι της ψυχιατρικής με τα φάρμακα. Με αρκετά ρομαντικό τρόπο παρουσιάζει μια-δυο απόψεις για το που πάμε όταν πεθάνουμε.
Part2: Έδω παίζει επικίνδυνα με το μυαλό. Να υποθέσω ότι από χιλιάδες εμπειρίες ψυχοπαθών, σχιζοφρενών και μεταφυσικών, διάλεξε κάποια στοιχεία τα πιο καραμπινάτα. Τα έκανε μια ιστορία και προσπαθεί να την δικαιολογήσει ως μια ελευθέρωση του μυαλού. Έτσι δικαιολογεί όλες τις ψυχασθένειες και αναγάγει τους ψυχασθενείς ως οι μόνοι που βλέπουν την αλήθεια και περνούν σε άλλη διάσταση, αλλά στον ίδιο χώρο. Η επιροή της σειράς στην αμερική υποθέτω πως ήταν μεγάλη και με πολλά θύματα μιμητές. Καλογυρισμένο και με αρκετό σασπένς και λίγη ψυχεδέλεια που παρασύρει επικίνδυνα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_OA
The OA 2016-2019 The OA 2016-2019