The Night Of 2016


20 Top Series

Tips:

Το The Night Of είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική σειράς οκτώ επεισοδίων του 2016 που βασίζεται στην πρώτη σεζόν του Criminal Justice, μιας βρετανικής σειράς του 2008. Η μίνι σειρά γράφτηκε από τους Richard Price και Steven Zaillian (βασισμένη στην αρχική πλοκή Criminal Justice του Peter Moffat) και σκηνοθέτησαν οι Zaillian και James Marsh. Πρωταγωνιστούν οι John Turturro, Riz Ahmed, Bill Camp, Payman Maadi και Poorna Jagannathan.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Ολα αρχίζουν ως μια νεανική παρόρμηση: ο Ναζίρ Καν, ένας «αθόρυβος» Αμερικανό-πακιστανός φοιτητής που ζει με την οικογένειά του στο Κουίνς παίρνει ένα βράδυ κρυφά το ταξί του πατέρα του, με προορισμό ένα πάρτι στο Μανχάταν. Στη διαδρομή, μια όμορφη κοπέλα τον «παρασύρει» σε μια περιπλάνηση στη νύχτα της Νέας Υόρκης, η οποία καταλήγει σε ερωτικό κάλεσμα στο σπίτι της, συνοδευόμενο από άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά. Λίγες ώρες αργότερα, ο Ναζίρ ξυπνά στην κουζίνα και ανεβαίνοντας στο δωμάτιό της για να την καληνυχτίσει, βρίσκει την κοπέλα μαχαιρωμένη 22 φορές στο κρεβάτι της. Προσπαθεί να ξεφύγει, ωστόσο, το ξημέρωμα τον βρίσκει κλειδωμένο σε ένα κελί, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για φόνο, με αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος του. Με βασικό σύμμαχο έναν άσημο δικηγόρο που ζει υπό το βάρος της επαγγελματικής και προσωπικής του αποτυχίας (Τζον Τορτούρο), προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του,


TheNightOf-2016

Γιατί ακόμα και η σιωπή μιλάει και λέει τα πάντα. Απλές σκηνές, σύνθετα νοήματα. Σιωπηλά πλάνα, χιλιάδες λέξεις. Τόσο απλά και σιωπηλά όσο χρειάζεται να δώσεις όλο το σενάριο, την δράση, τους χαρακτήρες, την ουσία ενός πολύ καλού σίριαλ 8 επισοδίων.
Ατάκα που τα σπάει: Η 70αρα στον Τουρτούρο.
-Αυτός είναι νέος κι εγώ πλούσια και οι 2 ξέρουμε τι θέλουμε. Ξέρεις τι είναι ο πρώην μου? Ένας ακροβάτης, που πηδάει από μια γριά πλούσια σε άλλη.
-Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας.
-Δεν το υποτιμώ. Ήταν αστείο.
Κάπου εκεί, στους τίτλους τέλους του πρώτου επεισοδίου, συνειδητοποιώ ότι η ομιχλώδης ατμόσφαιρα του Night Of, δεν με έχει συνεπάρει απλά, αλλά με έχει ρουφήξει για τα καλά και δεν υπάρχει επιστροφή.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Night_Of
TheNightOf-2016 TheNightOf-2016 TheNightOf-2016 TheNightOf-2016