The Night Agent 2023

Tips:

Ο Night Agent είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ δράσης που δημιουργήθηκε από τον Shawn Ryan βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Matthew Quirk. Πρωταγωνιστεί ο Gabriel Basso και οι Luciane Buchanan, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, Eve Harlow, Phoenix Raei, Enrique Murciano, D. B. Woodside και Hong Chau.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Ο πράκτορας του FBI Πίτερ Σάδερλαντ ρίχνεται σε μια τεράστια συνωμοσία σχετικά με έναν Ρώσο κατάσκοπο στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Για να σώσει το έθνος, ο Peter βυθίζεται σε ένα απεγνωσμένο κυνήγι του προδότη, ενώ συνεργάζεται με την τρομοκρατημένη διευθύνουσα σύμβουλο Rose Larkin και την προστατεύει από τους ανθρώπους που δολοφόνησαν τη θεία και τον θείο της.


The Night Agent 2023

Κάθε χρόνο, η κυβέρνηση των ηνωμένων πολιτειών, διαθέτει τεράστια κονδύλια για την παραγωγή ταινιών και σειρών, που προωθούν την αμερικάνικη κουλτούρα. Ο Gabriel Basso μοιάζει λίγο με τον πατριώτη Jack Rayan και τον αντισυμβατικό Jason Bourne (Matt Damon) και είναι ότι πρέπει για να “σώσει” την υπόληψη της τίμιας-προσκοπικής αμερικής. Κλασική προπαγάνδα με αδιάφορο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Night_Agent
The Night Agent 2023