The Missing British 2014-2016

Tips:

Το The Missing είναι μια βρετανική δραματική τηλεοπτική σειρά ανθολογίας γραμμένη από τους αδελφούς Jack και Harry Williams. Η πρώτη σειρά οκτώ μερών, για την αναζήτηση ενός αγνοούμενου αγοριού στη Γαλλία, σκηνοθετήθηκε από τον Tom Shankland. Πρωταγωνιστεί ο Tchéky Karyo ως Julien Baptiste, ο Γάλλος ντετέκτιβ που ηγείται της υπόθεσης, με τους James Nesbitt και Frances O'Connor ως γονείς του αγοριού και οι Ken Stott, Jason Flemyng, Arsher Ali, Saïd Taghmaoui, Titus De Voogdt, Émilie Dequenne, Eric Godon και Anastasia Hille. Η δεύτερη σειρά οκτώ μερών, για μια αγνοούμενη κοπέλα στη Γερμανία, σκηνοθετήθηκε από τον Ben Chanan. Ο Tchéky Karyo επιστρέφει ως Julien Baptiste, με τους David Morrissey και Keeley Hawes ως γονείς του κοριτσιού. Και οι δύο σειρές έλαβαν θετικές κριτικές, με τους κριτικούς να επαινούν το καστ, ειδικά την ερμηνεία του Tchéky Karyo και την αφήγηση. Τον Φεβρουάριο του 2019, μια spin-off σειρά με τίτλο Baptiste μεταδόθηκε στο BBC One, με πρωταγωνιστή ξανά τον Karyo και σενάριο από τους Jack και Harry Williams.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Ο Tony Hughes, η σύζυγός του Emily και ο πεντάχρονος γιος τους Oliver, ταξιδεύουν από το Ηνωμένο Βασίλειο στη βόρεια Γαλλία για διακοπές. Είναι καλοκαίρι του 2006, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA. Λίγο μετά την είσοδό τους στη Γαλλία, το αυτοκίνητό τους χαλάει. Αναγκάζονται να περάσουν τη νύχτα στη φανταστική μικρή πόλη Châlons du Bois. Εκείνο το βράδυ, ο Τόνι και ο Όλιβερ επισκέπτονται ένα κατάμεστο υπαίθριο μπαρ, όπου παρακολουθείται ένας αγώνας ποδοσφαίρου προημιτελικών. Ο Τόνι χάνει από τα μάτια του τον γιο του, ο οποίος εξαφανίζεται. Ο επιχειρηματίας Ian Garrett προσφέρει μια ανταμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του Oliver, αλλά αργότερα προκύπτει ότι, όταν ανακάλυψε ότι ο Garrett είναι παιδόφιλος, ο Tony ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον Garrett και έκρυψε τα στοιχεία.


The Missing British 2014-2016

Μια αγγλική ψυχαναγκαστική σειρά με καλό σενάριο αλλά μέτρια σκηνοθεσία και ερμηνείες, εκτός από τον πολύ καλό Tchéky Karyo (τον θυμάμαι από το Nikita). Το αγγλικό κάστ είναι απλά αδιάφορο και το συνηθίζεις μετά το 4ο επεισόδιο. Ευτυχώς που παίζει ο Tchéky Karyo και ο Saïd Taghmaoui και υπάρχει λίγο φως στην υποκριτική. Η εμφάνιση του Eric Godon (μοιάζει τον Jean Reno) απλά αδιάφορη. Έχει όμως σασπένς που σε κρατάει μέχρι το τέλος. Μέτριο αποτέλεσμα με ολίγο από τζάμπα άγχος.
Η 2η σεζόν έχει πολύ μυστήριο. Κάθε σκηνή αναφέρεται σε ένα από τα τρία διαφορετικά χρονικά πλαίσια. Πρέπει σε κάθε σκηνή να θυμάσαι την εκάστοτε χρονική στιγμή και αυτό είναι κουραστικό. Αν αντέξεις μέχρι το τέλος θα δεις μια σεζόν με πολύ μυστήριο και συναίσθημα αλλά αργό τέμπο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Missing_(British_TV_series)

Baptiste 2019-2021
The Missing British 2014-2016 The Missing British 2014-2016 The Missing British 2014-2016 The Missing British 2014-2016 The Missing British 2014-2016