The Mire 2018-2021

Tips:

Το The Mire (Πολωνικά: Rojst) είναι μια πολωνική αστυνομική τηλεοπτική σειρά του 2018 με πρωταγωνιστές τους Dawid Ogrodnik, Andrzej Seweryn και Zofia Wichłacz.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 11

Story:

Στην 1η σεζόν, ένας ντόπιος πολιτικός και μια πόρνη σκοτώνονται σε μια μικρή πόλη. Ένας δημοσιογράφος αρχίζει να σκάβει την υπόθεση, ενώ παράλληλα ψάχνει πράγματα από το παρελθόν του. Στην 2η σεζόν, μια ύποπτη έρευνα πλημμύρας σε μια μικρή πόλη διασταυρώνεται με τα γεγονότα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Εμπλέκονται και αστυνομικοί και δημοσιογράφοι.


The Mire 2018-2021

Τα “τραύματα” του πολέμου ακόμα και σήμερα στοιχειώνουν την Πολωνία. Όλη η μιζέρια και η αδιάφορη ζωή της 10ετίας του 80’ με Λεχ Βαλέσα, κάπνισμα παντού, το πιο σαχλό σεξ και Fiat και Skoda λίγο πριν τον θάνατο. Όλοι κατσούφιδες, μιλάνε σιγά και αργά, δεν προσμένουν τίποτα από την ζωή, σε μια Πολωνία που η καλύτερη διέξοδος είναι η αυτοκτονία. Το σενάριο απόλυτα αδιάφορο, οι διάλογοι αργοί και βαρετοί, όπως και οι ερμηνείες. Δεν υπάρχει δράση και η πλοκή είναι φορτωμένη πάνω σε σαλιγκάρι.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Mire
The Mire 2018-2021 The Mire 2018-2021