The Mechanism 2018-2019

Tips:

Το O Mecanismo (μετάφραση: The Mechanism) είναι μια βραζιλιάνικη πολιτική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τους José Padilha και Elena Soarez, σε σκηνοθεσία Padilha, Felipe Prado και Marcos Prado και σενάριο Elena Soarez. Πρωταγωνιστούν οι Selton Mello, Caroline Abras, Enrique Díaz, Antonio Saboia, Otto Jr. , Leonardo Medeiros, Jonathan Haagensen και “έκπληξη” ο Aaron Paul.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Ο Marco Ruffo (Selton Mello) είναι ένας εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας που έχει εμμονή με την υπόθεση που ερευνά. Εκεί που δεν το περιμένει, αυτός και η μαθητευόμενη του, Βερένα Καρντόνι (Κάρολ Άμπρας), έχουν ήδη βυθιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες έρευνες για εκτροπή και ξέπλυμα χρήματος στην ιστορία της Βραζιλίας. Η αναλογία είναι τόσο μεγάλη που η πορεία των ερευνών αλλάζει εντελώς τη ζωή όλων των εμπλεκομένων.


The Mechanism 2018-2019

Βραζιλιάνικο πολιτικό θρίλερ με την ταμπέλα: βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα (η αλλεργία μου). Μια τοπική ιστορία διαφθοράς όπως όλες σε όλο τον κόσμο και η προσπάθεια άμεμπτων απλών ελεγκτών για την πάταξη ενός κυκλώματος. Πολύ αγαθό, κουτό, ψεύτικο και με πολλά κενά στο σενάριο. Εάν ήταν κάπως έτσι η ιστορία τότε θα χαρούν οι απλοί πολίτες στις φαβέλες. Το καλό νικά πάντα με τίμημα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Mechanism_(TV_series)
The Mechanism 2018-2019