The Investigator: A British Crime Story 2016

Tips:

Το The Investigator: A British Crime Story είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ εγκλήματος, που δημιουργήθηκε και παρήχθη από τον Simon Cowell και παρουσιάστηκε από τον Mark Williams-Thomas. Η σειρά, που μεταδόθηκε στο ITV, περιγράφεται συχνά ως "Η απάντηση της Βρετανίας στο Making a Murderer" και εμπνεύστηκε από τον Cowell που είδε τη σειρά ντοκιμαντέρ The Jinx. Σκηνοθετημένο από τον Hugh Ballantyne και Adam Wimpenny. Πρωταγωνιστής ο Mark Williams-Thomas.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 7

Story:

Με τη βοήθεια συναδέλφων ερευνητών, ο Williams-Thomas διερευνά εκ νέου κάθε μία από τις περιπτώσεις που παρουσιάζονται μιλώντας με συγγενείς των θυμάτων, αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικούς που συμμετείχαν στην αρχική έρευνα. Σημειωτέον, η εκ νέου έρευνα του Williams-Thomas για τη δολοφονία της Carole Packman αποκάλυψε αρκετές σημαντικές νέες πληροφορίες που δικαιολογούν την Αστυνομία του Dorset να ανοίξει ξανά την υπόθεση και να διορίσει ένα νέο SIO για να προβεί σε πλήρη επανεξέταση.


The Investigator: A British Crime Story 2016

Αυτό το “British television crime documentary series” με κάνει να αναρωτηθώ. Τι είναι τούτο το πράμα!
Μην είναι ένα αδιάφορο ντοκιμαντέρ, διπλή “εμπλοκή” μυθοπλασίας και αλήθειας!
Μην είναι ένα “βασισμένο σε” αδιάφορο Αγγλικό σίριαλ σαν ντοκιμαντέρ!
Μην είναι οι κάμποι, τα βουνά … το μυαλό μου το θολό!
Μήπως θα πρέπει να ελπίζουν όλοι οι αθώοι κατάδικοι και να φοβούνται οι ένοχοι που την γλίτωσαν. Αυτές ήταν οι πρώτες και οι τελευταίες υποθέσεις (μήπως και If) που διαβάσατε εδώ για 1η φορά.
Πάω να δω το: Ο κύριος Ιλό στο χάος της κυκλοφορίας (1971 Ζακ Τατί).



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Investigator:_A_British_Crime_Story
The Investigator: A British Crime Story 2016 The Investigator: A British Crime Story 2016