The Inspector Lynley Mysteries 2001–2008

Tips:

Το The Inspector Lynley Mysteries είναι μια βρετανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο BBC One και δημιουργήθηκε από την Elizabeth George. Πρωταγωνιστούν οι Nathaniel Parker, Sharon Small, Lesley Vickerage, Catherine Russell, Paul Hickey, Shaun Parkes και Emma Fielding.
No. of Seasons 6
No. of Episodes 24

Story:

Ο πρωταγωνιστής, ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Thomas "Tommy" Lynley, 8ος κόμης του Asherton (Nathaniel Parker), ο οποίος έχει ανατεθεί στη Scotland Yard, θα πρέπει να συνεργαστεί με την ντετέκτιβ λοχία Barbara Havers (Sharon Small). Εκτός από τις εντάσεις που εμπλέκονται για την επίλυση υποθέσεων δολοφονίας, η σειρά βασίζεται σε συγκρούσεις προσωπικότητας, φύλου και τάξης: ο Lynley είναι ένας κομψός άνδρας και Κόμης αριστοκράτης και η Havers είναι μια ακατάστατη γυναίκα από εργατικό υπόβαθρο.


The Inspector Lynley Mysteries 2001–2008

Όχι δεν είναι (για κάποιους) ακόμα μια σκηνοθετική πατάτα με αδιάφορο σενάριο. Πόση μιζέρα, πόνο, εξαθλίωση, βαρεμάρα, αγαθότητα και αδιαφορία μπορώ να αντέξω στην ζωή μου. Άν θέλω παραπάνω, υπάρχουν άφθονα στα Αγγλικά σίριαλ. Εδώ έχουν και την αιώνια πάλη των κοινωνικών τάξεων. Αταίριαστοι χαρακτήρες, αδιάφορη ηθοποιία, άρλεκιν σενάρια και χοπ στο 3ο επεισόδιο ο μπετατζής Idris Elba ο wannabe σε 100 χρόνια ηθοποιός. Μιλάω για πολύ γέλιο που ΔΕΝ θα το θυμάμαι στα επόμενα 3 λεπτά. Τσάι με τον Κόμη, θα έβαζα σαν τίτλο.
Πάω και νοικιάζω ένα σπίτι κάπου στην Αγγλία. Κοιτάω από το παράθυρο και γνωρίζω τους γείτονες. Δλδ μόλις είδα ένα Αγγλικό σίριαλ. Θα μπορούσα να νοικιάσω άπειρα σπίτια και να δω άπειρα σίριαλ και να νιώθω “μοναδικός” για άπειρα χρόνια. Μια τέλεια τελεία. Επιτέλους βρήκα τον τρόπο για να λιώσω το μυαλό μου. Καλά μωρε αφού είπαμε: ο καθένας έχει το δικό του γούστο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Inspector_Lynley_Mysteries
The Inspector Lynley Mysteries 2001–2008