The Inside Man 2019–2023 Online Series

Tips:

Το The Inside Man είναι μια online σειρά για το hacking, σε σκηνοθεσία από τον Jim Shields και συγγραφή σεναρίου από τους Robert McCollum, Steve Walters, Fergus Church και Jim Shields. Πρωταγωνιστούν οι Benjamin Adnams, Abe Jarman, Kathryn Georghiou, Brandon Potter, Rosalind Burt, Kirsty Averton, Katie Pattinson, Nick Raggett, Robert McCollum, Selina Youngerman και Andrew Dennis.
No. of Seasons 5
No. of Episodes 60

Story:

Η 1η σεζόν είναι μια ιστορία δώδεκα επεισοδίων, με τον Mark, έναν αξιόλογο χάκερ αντι-ήρωα που του έχει ανατεθεί από έναν απαίσιο «ελεγκτή», να διεισδύσει σε μια εταιρεία και να τη βοηθήσει να καταρρεύσει. Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η βοήθεια από ένα καστ αστείων, ηρωικών, πολυμήχανων, πολύχρωμων και ικανών χαρακτήρων, των οποίων τα κατορθώματα έπρεπε απλώς να επαναληφθούν για δεύτερη και τρίτη σεζόν.
Η σεζόν 1 ασχολείται με την κοινωνική μηχανική, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το phishing, τη φυσική πρόσβαση, τους κωδικούς πρόσβασης. Στη σεζόν 2 υπάρχει απειλή από ξένους που αφορούν εικονικούς βοηθούς, μαζί με έναν εξαιρετικά κακό κωδικό πρόσβασης και συμπεριφορά που σχετίζεται με εφαρμογές για κινητά. Η 3η σεζόν γίνεται διεθνής, ασχολείται με deepfakes μαζί με μια σειρά από συνηθισμένα και κοινά παραπτώματα ασφαλείας. Η 4η σεζόν εκθέτει τα τρωτά σημεία σε μια καταστροφική επίθεση ransomware και πόσο ευάλωτοι είναι οι άνθρωποι στα βαθιά ψεύτικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 5η σεζόν συνεχίζει να διερευνά απειλές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, παραβιάσεις της φυσικής ασφάλειας και κλοπή κωδικού πρόσβασης.


The Inside Man 2019–2023 Online Series

Η σειρά έχει αναπτυχθεί ειδικά για να αξιοποιήσει αυθεντικά σενάρια hacking και κοινωνικής μηχανικής. Αρκετά καλό σενάριο, με πραγματικά στοιχεία hacking, δίχως πολλές λεπτομέρειες. Χαλαρή πλοκή με ανάλαφρο χιούμορ, που με άφησε αδιάφορο. Η σειρά αυτή θεωρώ ότι εκπέμπει το ακριβώς αντίθετο μήνυμα από το Black Mirror (2011-2023 TV series).



More Info --

Ελληνική συμμετοχή: Kathryn Georghiou

Inside Man Collection

The Inside Man 2019–2023 Online Series photo album


The Inside Man 2019–2023 Online Series The Inside Man 2019–2023 Online Series
The Inside Man 2019–2023 Online Series The Inside Man 2019–2023 Online Series