The Innocent 2018-2019

Tips:

Το Innocent είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά ανθολογίας, παραγωγής TXTV, η οποία μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο ITV για τέσσερις συνεχόμενες νύχτες μεταξύ 14 και 17 Μαΐου 2018. Στην πρώτη σειρά πρωταγωνιστούν ο Lee Ingleby ως David Collins, ο Daniel Ryan ως Phil Collins, ο πιστός αδερφός του David, Η Hermione Norris ως Alice Moffatt και ο Adrian Rawlins ως σύζυγός της, Rob Moffatt. Στη δεύτερη σειρά, που προβλήθηκε το 2021, πρωταγωνιστούσαν οι Katherine Kelly, Andrew Tiernan, Priyanga Burford και Jamie Bamber.
Καμία σχέση με τα: The Innocent British 2001 και The Innocent Spanish 2021.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 8

Story:

Η πρώτη σειρά αφηγείται την ιστορία του David Collins (Lee Ingleby), ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του Tara. Μετά από επτά χρόνια φυλάκισης, αθωώθηκε για νομική τεχνική. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από προσπάθειες να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το ποιος σκότωσε πραγματικά την Tara, με την πλοκή να περιλαμβάνει την αστυνομία, την αδερφή της Tara, την Alice (Ερμιόνη Norris), η οποία έχει πλέον την επιμέλεια των παιδιών της Tara και του David, και τον αδελφό του David, Phil (Daniel Ryan).
Η δεύτερη σειρά ο Μάθιου Τέιλορ, ένας 16χρονος μαθητής, δολοφονήθηκε βάναυσα στην ήσυχη περιοχή Lake District. Πέντε χρόνια αργότερα ο κατηγορούμενος κρίνεται αθώος και αποφυλακίζεται.


The Innocent 2018-2019

Κλασικό αγγλικό κουτσομπολιό και θεωρίες από άρλεκιν. Και αυτή, "Παντελής" αδιάφορη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Innocent_(TV_series)
The Innocent 2018-2019 The Innocent 2018-2019