The Indian Detective 2017

Tips:

Το The Indian Detective είναι μια καναδική αστυνομική κωμική-δραματική σειρά που έκανε το ντεμπούτο της στο CTV και το Netflix το 2017. Δημιουργήθηκε από τον Frank Spotnitz και τον Smita Bhide. Οι καναδικές σκηνές του The Indian Detective γυρίστηκαν σε τοποθεσία στο Τορόντο και σε γύρω περιοχές στο Οντάριο. Οι σκηνές διέλευσης των καναδικών συνόρων γυρίστηκαν στο Canadian Tire Motorsport Park και ορισμένες από τις ινδικές σκηνές γυρίστηκαν στην πραγματικότητα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Πρωταγωνιστούν οι Russell Peters, Anupam Kher (New Amsterdam), William Shatner (James T. Kirk in the Star Trek franchise, from 1966), Christina Cole, Mishqah Parthiephal, Hamza Haq, Nathan Dales, Veena Sood και Angelo Tsarouchas.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 4

Story:

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Russell Peters ως Doug D'Mello, ένας αστυνομικός από το Τορόντο που εμπλέκεται σε μια έρευνα φόνου ενώ επισκέπτεται τον πατέρα του (Anupam Kher) στη Βομβάη κατά τη διάρκεια ενός μηνός αναστολής λόγω ανικανότητας.


The Indian Detective 2017

Καναδο-Ινδικό αστυνομικό και θα ήταν κωμικό αν είχε χιούμορ. Κατάφεραν να είναι τόσο αδιάφορο που να μην έχει κανένα ενδιαφέρον. Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος σε ένα χαρακτήρα-πακέτο, που είχε τόσο ενδιαφέρον όσο η ζωή ενός κουνουπιού. Και κάπου εκεί υπήρχε ένας ξεπεσμένος Κάπτεν Κέρκ (William Shatner), απλά βγήκε από το ΚΑΠΗ να ξεσκάσει λίγο, για 4 επεισόδια που γυρίστηκαν στον Καναδά και το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Δηλαδή, πραγματικές σκηνές στην Ινδία: γιοκ, νάδα, too far to go.



Ελληνική συμμετοχή: Angelo Tsarouchas

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Indian_Detective
The Indian Detective 2017 The Indian Detective 2017