The I-Land 2019

Tips:

Το The I-Land είναι μια αμερικανική τηλεοπτική μίνι σειρά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Anthony Salter. Η σειρά είναι εκτελεστική παραγωγή από τους Neil LaBute, Chad Oakes και Mike Frislev. Πρωταγωνιστούν οι Natalie Martinez, Kate Bosworth, Ronald Peet, Kyle Schmid, Sibylla Deen, Gilles Geary, Anthony Lee Medina, Kota Eberhardt, Michelle Veintimilla, Bruce McGill, María Conchita Alonso, Margaret Colin και Alex Pettyfer. Παραγωγοί είναι οι Petros Danabassis, Kate Bosworth, Natalie Martinez και Morris Chapdelaine.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 7

Story:

Δέκα άνθρωποι ξυπνούν στην παραλία αυτού που φαίνεται να είναι ένα έρημο τροπικό νησί. Κανένας από αυτούς δεν θυμάται ποιος είναι ή πώς βρέθηκε εκεί, και ο καθένας παίρνει το όνομα που είναι τυπωμένο στις ετικέτες των ρούχων του. Το συγκρότημα κάνει αρχικές προσπάθειες να συσπειρωθεί, αλλά οι διαφορετικές προτεραιότητες και οι ισχυρές προσωπικότητες προκαλούν σύγκρουση ορισμένων από αυτούς. Συγκεκριμένα, η Chase, που θέλει να ερευνήσει το νησί, δεν τα πάει καλά με την KC, η οποίος είναι καχύποπτη για την ικανότητα της Chase να βρει πόρους, και τον Brody, ο οποίος επιχειρεί να βιάσει την Chase. Όταν ο Μπρόντι δολοφονείται, η ομάδα υποθέτει ότι η Τσέις είναι υπεύθυνη και την αναισθητοποιούν. Η Τσέις ξυπνά σε μια φουτουριστική σωφρονιστική φυλακή του Τέξας, όπου μαθαίνει ότι αυτή και τα άλλα εννέα άτομα είναι κρατούμενοι βίαιων εγκλημάτων και αποτελούν μέρος μιας «προσομοίωσης αποκατάστασης». Το μυαλό τους έχει μπει στην προσομοίωση του νησιού σε υπολογιστή για να ελεγχθεί αν θα επαναλάβουν τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς. Όποιος πεθαίνει στην προσομοίωση πεθαίνει στην πραγματική ζωή. Ο Τσέις επιστρέφει στην προσομοίωση του νησιού, όπου φτάνουν τα άβαταρ δύο στρατάρχων της φυλακής για να προκαλέσουν σκόπιμα την ομάδα να τσακωθεί και να χωριστεί. Επιπλέον, οι μνήμες των κρατουμένων αρχίζουν να επιστρέφουν, γεγονός που προκαλεί περαιτέρω τριβές και σύγχυση.


The I-Land 2019

Η δηθενιά που από την πρώτη σκηνή μου έλεγε να το κλείσω. Ένα χιλιοπαιγμένο αμερικάνικο σενάριο. Δέκα άνθρωποι ξυπνούν σε ένα ύπουλο νησί χωρίς να θυμούνται ποιοι είναι ή πώς φτάνουν εκεί. Εκτός από ότι όλα είναι χάλια μαύρα, πρόλαβα να πάρω έστω μια γεύση από εξωτικό νησί στην Δομινικανή Δημοκρατία.



Ελληνική συμμετοχή: Petros Danabassis

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_I-Land
The I-Land 2019 The I-Land 2019