The Great Heist 2020

Tips:

Το The Great Heist (ισπανικά: El robo del siglo) είναι μια τηλεοπτική μίνι σειρά της Κολομβίας του 2020 με πρωταγωνιστές τους Marcela Benjumea, Paula Castaño και Andres Parra.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Η παράσταση είναι μια δραματική ερμηνεία βασισμένη στην αληθινή ιστορία της ληστείας του 1994 της εθνικής τράπεζας El Banco de la Republica (Τράπεζα της Δημοκρατίας) στο Valledupar, όπου οι εγκληματίες διέφυγαν με 33 εκατομμύρια δολάρια.


The Great Heist 2020

Η σειρά είναι δημιούργημα φαντασίας, βασισμένη σε αληθινό γεγονός. Αυτή η ξινή καραμέλα έχει ξεραθεί και είναι μια ψεύτικη πατάτα (όπως τα Pringles) που δεν πιάνει ούτε στην Κολομβία. Αδιάφορη πλοκή, με αδιάφορο σενάριο και αδιάφορο αποτέλεσμα. Μια φαρσοκωμωδία που ΔΕΝ φταίω σε τίποτα να βλέπω αυτή την βλακεία, είτε είναι βασισμένη είτε είναι ντεμί φαντασία. Και οι απατεωνιές είναι για το νηπιαγωγείο. Ο παραγωγός είπε στο 6χρόνο γιό του να κάνει την σκηνοθεσία και στην 3χρονη κόρη του να γράψει το σενάριο, η οποία έβλεπε στην καλωδιακή το χαζό Άμποτ και Κοστέλο των 60ς.
Και κάτι “ντουγάνια” έλεγαν ότι θα υποσκελίσει το La Casa De Papel. Είδα την ταινία 9 Βασίλισσες (Nine Queens - Nueve Reinas 2000) και κατάλαβα και ευχαριστήθηκα, τι σημαίνει πραγματική κομπίνα από το τίποτα. Και φυσικά το ανυπέρβλητο La Casa De Papel.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Great_Heist
The Great Heist 2020 The Great Heist 2020