The Girl From Oslo 2021

Tips:

Το The Girl From Oslo (Bortført στη Νορβηγία) είναι μια Ισραηλινο-Νορβηγική σειρά θρίλερ του 2021. Σκηνοθετημένη από τους Uri Barbash και Stian Kristiansen, με πρωταγωνιστές τους Anneke von der Lippe, Amos Tamam και Raida Adon.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Ενώ κάνουν διακοπές στην έρημο του Σινά, η Πία, μια Νορβηγίδα, και οι δύο Ισραηλινοί φίλοι της απήχθησαν από τρομοκράτες του ΙΚ, οι οποίοι τους απειλούν με θάνατο, εκτός εάν η ισραηλινή κυβέρνηση συμφωνήσει να απελευθερώσει δώδεκα κρατούμενους του ΙΚ και η νορβηγική κυβέρνηση άλλον έναν κρατούμενο του ΙΚ, από τη φυλακή της Νορβηγίας. Η μητέρα της Pia, μια Νορβηγίδα διπλωμάτης, ταξιδεύει στη Μέση Ανατολή και βασιζόμενη σε παλιούς φίλους - και ένα μακροχρόνιο μυστικό - για να βοηθήσει στην απελευθέρωση της κόρης της.


The Girl From Oslo 2021

Δύσκολο θέμα για σενάριο. Προσπαθεί να καλύψει πολλές πτυχές με αρκετά σεμνό τρόπο και αυτό στην ουσία υποδηλώνει την μυθοπλασία της ιστορίας. Φανερή η προτίμηση της σειράς, για το ένα από τα δυο στρατόπεδα. Μου έμεινε μόνο ο φανατισμός που δεν κάνει καλό σε κανένα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Girl_from_Oslo_(TV_series)
The Girl From Oslo 2021 The Girl From Oslo 2021 The Girl From Oslo 2021