The Gift Turkish 2019-2021

Tips:

Το The Gift (Τουρκικά: Atiye) είναι μια τουρκική δραματική σειρά φαντασίας του Netflix. Γράφτηκε από τους Jason George και Nuran Evren Şit. Πρωταγωνιστούν οι Beren Saat και Mehmet Günsür, Metin Akdülger και Melisa Şenolsun.
Από Τουρκία και καμία σχέση με το Φιλλιπινέζικο The Gift.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 24

Story:

Η Atiye είναι μια νεαρή γυναίκα που σχεδιάζει ένα σύμβολο γονιμότητας από την παιδική της ηλικία, χωρίς να γνωρίζει το νόημα που αποδίδεται σε αυτό. Είναι δασκάλα μερικής απασχόλησης καθώς και αφηρημένη ζωγράφος. Πάντα σχεδίαζε αυτό το σύμβολο, αλλά δεν το είδε πουθενά αλλού εκτός από τη δική της τέχνη. Είναι σε σχέση με έναν άντρα που ονομάζεται Οζάν, γιος ενός πολύ πλούσιου επιχειρηματία που ονομάζεται Σερντάρ, αν και η Ατίγιε δεν βρίσκει ηρεμία στη σχέση της. Φιλοξενεί την πρώτη της έκθεση που παρουσιάζει το ίδιο σύμβολο που σχεδιάζει από την παιδική της ηλικία σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη. Όλοι οι πίνακές της αγαπούνται από τον κόσμο και ως εκ τούτου η έκθεσή της είναι επιτυχημένη. Την ίδια μέρα, ένας αρχαιολόγος ονόματι Ερχάν ανακαλύπτει κάτι περίεργο στο Γκεμπεκλί Τεπέ: ένα ασυνήθιστο τεχνούργημα που βρίσκεται θαμμένο εδώ και χιλιετίες. Η Atiye αναγνωρίζει ότι είναι το ίδιο σύμβολο με το οποίο είναι προσκολλημένη από την παιδική ηλικία. Παίρνει μια άμεση απόφαση να πάει να δει το σύμβολο την επόμενη μέρα η ίδια. Στο δρόμο της προς τα εκεί, βλέπει ένα κορίτσι με ένα αστέρι στο μέτωπό της με μερικά βοοειδή στο δρόμο. Ζητάει από το παιδί οδηγίες αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τη γλώσσα της.


The Gift Turkish 2019-2021

Από Τουρκία με την Turkish wannabe Audrey Tautou.Το σενάριο είναι παραλλαγή της ταινίας Κώδικας Νταβίντσι και η πλοκή είναι μέτρια όπως και οι ερμηνείες. Από το 2ο επεισόδιο η σκηνοθεσία χωλαίνει, η πλοκή είναι άτσαλη και οι διάλογοι δε βοηθούν στην ροή του σεναρίου. Στα μηνύματα που περνούν όλες οι Τούρκικες σειρές είναι ο σεβασμός στη γυναίκα που όμως πρέπει να μαγειρεύει μόνο, το κοράνι και η διαφήμιση της Τουρκίας. Στην 2η σεζόν η προπαγάνδα είναι πλέον σαφείς. Οι γυναίκες υπάρχουν για να κάνουν παιδιά και είναι αποφασισμένες να πολεμήσουν για την μητρότητα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Gift_(Turkish_TV_series)
The Gift Turkish 2019-2021 The Gift Turkish 2019-2021