The Gift Philippine 2019-2020

Tips:

Το The Gift είναι μια φιλιππινέζικη τηλεοπτική δραματική σειρά που μεταδίδεται από το GMA Network. Σε σκηνοθεσία Λόρδου Alvin Madridejos, πρωταγωνιστεί ο Alden Richards. Έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου 2019 στη σειρά Telebabad του δικτύου, αντικαθιστώντας το Love You Two. Η σειρά ολοκληρώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με συνολικά 105 επεισόδια. Η σειρά μεταδίδεται διαδικτυακά στο YouTube.
Από Φιλλιπίνες και καμία σχέση με το τούρκικο The Gift.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 105

Story:

Ο Τζόζεφ, ένας πωλητής στη Ντιβιζόρια χρησιμοποιεί τη γοητεία και τον ενθουσιασμό του για να ξεπεράσει τις δύσκολες μέρες. Μαζί με την θετή οικογένεια του Strawberry και Char, συνεχίζει να βρίσκει την ευτυχία παρά τις προκλήσεις στη ζωή. Μια μέρα, παθαίνει ένα παραλίγο ατύχημα που τον οδηγεί να χάσει την όρασή του και να αποκτήσει την ικανότητα της διόρασης.


The Gift Philippine 2019-2020

Είδα 5 επεισόδια και πήγα να ακυρώσω την αίτηση πράσινης κάρτας για Φιλλιπίνες. Κατανοώ ότι η “μυθοπλασία” ΔΕΝ λέει για την πραγματική κατάσταση και κουλτούρα κάθε χώρας. Το χιούμορ και ο διάκοσμος όμως μου δίνουν μια πρώτη γεύση από την ζωή του κάθε τόπου. Την άποψη μου συμπληρώνουν, οι πληροφορίες που παίρνω από γνωστούς ή το διαδίκτυο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Gift_(2019_Philippine_TV_series)
The Gift Philippine 2019-2020 The Gift Philippine 2019-2020