The First 2018

Tips:

Το The First είναι μια αμερικανική-βρετανική δραματική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, για μια ομάδα αστροναυτών που ετοιμάζονται να γίνουν οι πρώτοι άνθρωποι που θα επισκεφτούν τον Άρη. Δημιουργήθηκε από τον Beau Willimon και πρωταγωνιστούν οι Sean Penn, Natascha McElhone, LisaGay Hamilton, Hannah Ware, Keiko Agena, Rey Lucas, James Ransone, Anna Jacoby-Heron, Brian Lee Franklin, Oded Fehr, Norbert Leo Butz, Annie. Parisse, Melissa George, Jeannie Berlin και Bill Camp.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Το The First ακολουθεί τον σχεδιασμό της "πρώτης ανθρώπινης αποστολής στον Άρη, διερευνώντας παράλληλα τις προκλήσεις του να γίνουν τα πρώτα βήματα προς τον διαπλανητικό αποικισμό. Η ιστορία επικεντρώνεται όχι μόνο στους αστροναύτες, αλλά και στις οικογένειες και τους αγαπημένους τους, καθώς και στην ομάδα στη Γη.


The First 2018

Στο 1ο επεισόδιο ο Sean Penn δίνει ρέστα και είναι όλη η πλοκή. Και στα επόμενα η προσωπική ζωή τους. Το 5ο επεισόδιο είναι ο ύμνος του: ΔΕΝ υπάρχει γυρισμός εάν ΔΕΝ πας μπροστά. Η δράση-πλοκή έχει εξαφανιστεί. Από το 2ο πας άνετα στο 8ο επεισόδιο. Και τελικά αφού είδαμε το πως νιώθουν όλοι πριν από την βόλτα στον Άρη και μάθαμε για τις ραδιουργίες του παρασκηνίου ακόμα και του γαλατά της γειτονιάς, ήρθε το τέλος. Τι? … Αααα το ταξίδι δεν έγινε γιατί δεν είχε άλλη σεζόν. Πάπαλα. Έκπληκτικός Sean Penn και 2η σεζόν αμερικανιά δεν γίνεται.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_First_(TV_series)
The First 2018 The First 2018