The Expanse 2015-2022

Tips:

Το The Expanse είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που αναπτύχθηκε από τους Mark Fergus και Hawk Ostby για το δίκτυο Syfy και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων του James S. A. Corey. Πρωταγωνιστούν οι Thomas Jane, Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper, Wes Chatham, Paulo Costanzo, Florence Faivre, Shawn Doyle, Shohreh Aghdashloo, Frankie Adams, Cara Gee, Keon Alexander, Jasai Chase Owens, Brian George, Nadine Nicole, Jared Harris (sons of Irish actor Richard Harris), Athena Karkanis (as Tavi Muss season 1), Elias Toufexis (as Kenzo Gabriel season 1) και John Kapelos (as Ren Hazuki season 3).
No. of Seasons 6
No. of Episodes 62

Story:

Εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον, η ανθρωπότητα έχει αποικίσει το Ηλιακό Σύστημα. Οι τρεις μεγαλύτερες δυνάμεις είναι τα Ηνωμένα Έθνη της Γης και του Λούνα, η Αρειανή Δημοκρατία του Κογκρέσου στον Άρη και η Συμμαχία Εξωτερικών Πλανητών (OPA), μια χαλαρή πολιτική συνομοσπονδία αποικιών διάσπαρτων στη ζώνη των αστεροειδών και στα φεγγάρια του Δία και του Κρόνου. Τα Ηνωμένα Έθνη είναι μια μιλιταριστική, υπερκαπιταλιστική κοινωνία με αυταρχικές αποχρώσεις, ενώ οι Αρειανοί έχουν εξελιχθεί σε μια κορπορατιστική κουλτούρα. Και οι δύο εκμεταλλεύονται και καταπιέζουν ανελέητα τους εξωγήινους πληθυσμούς «Belter» του ΟΠΑ για να αποκτήσουν τον έλεγχο των πολύτιμων φυσικών πόρων τους. Ακολουθεί μια ανόμοια ομάδα πρωταγωνιστών - το μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών Chrisjen Avasarala (Shohreh Aghdashloo), τον κυνικό ντετέκτιβ Josephus Miller (Thomas Jane) και τον αξιωματικό του πλοίου James Holden (Steven Strait) και το πλήρωμά του — καθώς ξετυλίγονται άθελά τους και τοποθετούνται στο επίκεντρο μιας συνωμοσίας που απειλεί την εύθραυστη ειρήνη του συστήματος, ενώ αντιμετωπίζουν υπαρξιακές κρίσεις που προκύπτουν από την εξωγήινη τεχνολογία που ανακαλύφθηκε πρόσφατα.


The Expanse 2015-2022

Κλασικό σενάριο σε μια απλή σειρά. Από το 5ο επεισόδιο το χάνει και γίνεται βαρετό. Αναμασήματα από άλλα σενάρια και αδιάφοροι διάλογοι, με νέα στοιχεία που έρχονται από το πουθενά. Πυρηνική απειλή και στέλθ στο διάστημα του 2211μχ. Από Space-Western έγινε Space Soap Opera. Ένα μεγάλο μπράβο για το άτομο που επιμελήθηκε την περιποίηση των φρυδιών.
Μια απλή διαστημική περιπέτεια και τίποτα άλλο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Expanse_(TV_series)

Ελληνική συμμετοχή: Athena Karkanis, Elias Toufexis και John Kapelos
The Expanse 2015-2022 The Expanse 2015-2022