The End of the F***ing World 2017-2019

Tips:

Το The End of the F***ing World είναι ένα βρετανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα μαύρης κωμωδίας-δράματος. Η σειρά βασίζεται στα μίνι κόμικς του Charles Forsman The End of the Fucking World, τα οποία συγκεντρώθηκαν σε βιβλίο το 2013. Πρωταγωνιστούν οι Alex Lawther, Jessica Barden, Naomi Ackie και ο Jonathan Aris (as Clive Koch).
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Ο James (Alex Lawther) είναι ένας 17χρονος που πιστεύει ότι είναι ψυχοπαθής. Σκοτώνει ζώα ως χόμπι, αλλά βαριέται την πρακτική και αποφασίζει ότι θέλει να δοκιμάσει να σκοτώσει έναν άνθρωπο. Κάνει παρέα με την Alyssa (Jessica Barden). μια ατίθαση 17χρονη συμμαθήτρια με δικά της θέματα. Προτείνει να το σκάσουν μαζί, ελπίζοντας σε μια περιπέτεια μακριά από την ταραχώδη ζωή της στο σπίτι, και ο Τζέιμς συμφωνεί με την πρόθεση να βρει την ευκαιρία να τη σκοτώσει. Ξεκινούν ένα οδικό ταξίδι στην Αγγλία και αρχίζουν να αναπτύσσουν μια σχέση μετά από μια σειρά ατυχιών.


The End of the F***ing World 2017-2019

Προσπαθεί να περιγράψει τον κόσμο μέσα από τα μάτια δύο 17χρονων. Κατατονικό, καταθλιπτικό και βαρετό, όπως άλλωστε νιώθουν αρκετοί νέοι σήμερα. Απλά αναρωτιέμαι: SO WHAT!
Στην 2η σεζόν, ξεδιπλώνεται η πλάκα του αναπάντεχου και η ζωή τους είναι μια περιπέτεια. Οι βρετανοί είναι “μάνες” στο να περιγράφουν σκατοκαταστάσεις.
Τώρα πλέον δεν αναρωτιέμαι, απλά πήρα το μήνυμα και πάω παρακάτω. Να προσέχω μόνο τις σκατοκαταστάσεις, να μην τυχαίνουν όλες μαζί.
Έχει πολύ καλή φωτογραφία και καλές ερμηνείες από τους δυο πρωταγωνιστές.



Ελληνική συμμετοχή: Jonathan Aris

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_End_of_the_F***ing_World
The End of the F***ing World 2017-2019