The Code AU 2014-2016

Tips:

Το The Code είναι ένα αυστραλιανό δραματικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε και παρήχθη από τη Shelley Birse. Αναπτύχθηκε από μια συνεργασία μεταξύ της Playmaker Media και της Australian Broadcasting Corporation, Πρωταγωνιστούν οι Dan Spielman, Ashley Zukerman, Adele Perovic, Adam Garcia, Chelsie Preston Crayford, Paul Tassone, Dan Wyllie, Lucy Lawless, Aden Young και David Wenham.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 12

Story:

Σειρά 1: Ένα κλεμμένο όχημα συγκρούεται με ένα φορτηγό στη μέση της ερήμου. Δύο Αβορίγινες έφηβοι στο αυτοκίνητο τραυματίζονται σοβαρά, αλλά κανείς δεν ζήτησε βοήθεια επειδή κάποιος εμπλεκόμενος εργάζεται για έναν σημαντικό ενδιαφερόμενο σε ένα μυστικό ερευνητικό έργο. Το ατύχημα θα παρέμενε μυστήριο αν δεν ήταν ο Νεντ Μπανκς, ένας νεαρός δημοσιογράφος στο Διαδίκτυο που απελπιζόταν για ένα διάλειμμα, και ο αδερφός του Τζέσι Μπανκς, ένας χάκερ με αυστηρούς δεσμούς καλής συμπεριφοράς.
Σειρά 2: Δύο Αυστραλοί δολοφονούνται στη Δυτική Παπούα, με τον μόνο επιζώντα να είναι ο Jan Roth, ο φυγάς ιδρυτής ενός «σκοτεινού ιστού», τον οποίο καταδιώκουν και οι αυστραλιανές και οι αμερικανικές αρχές. Την ίδια στιγμή, ένα νεαρό αγόρι απάγεται στην Αυστραλία από κάποιον που προσφέρεται να το πουλήσει σε παιδόφιλους μέσω του ίδιου ιστότοπου. Η Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία επικοινωνεί με τους αδερφούς Μπανκς και τους ενημερώνει ότι οι αρχές των ΗΠΑ ζήτησαν την έκδοσή τους στις ΗΠΑ για τις προηγούμενες ενέργειές τους, αλλά εάν ο Τζέσι βοηθήσει την αστυνομία να βρει το αγόρι, η κυβέρνηση θα αντισταθεί στις απαιτήσεις έκδοσης. Ο Τζέσι συμφωνεί, αλλά σύντομα διαπιστώνει ότι η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.


The Closer 2005-2012

Για να το δεις περιπέτεια από Αυστραλία και την εκμετάλευση των ιθαγενών. Είναι λίγο αργό, στις στιγμές που δίνει τον χαρακτήρα των ρόλων, αλλά αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της Αυστραλίας (nice and easy). Στην 2η σεζόν απολαύσα την ζούγκλα της Παπούα Γουινέα που είναι γεμάτη από κάμερες.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Code_(2014_TV_series)
The Code AU 2014-2016 The Code AU 2014-2016 The Code AU 2014-2016