The Chestnut Man 2021

Tips:

Το Chestnut Man (Danish: Kastanjemanden) είναι μια Δανέζικη αστυνομική σειρά και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Søren Sveistrup. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Danica Curcic και Mikkel Boe Følsgaard ως Naia Thulin και Mark Hess, οι οποίοι ερευνούν τις δολοφονίες πολλών γυναικών που αφορούν μια μυστηριώδης κούκλα από κάστανα που έμεινε στους τόπους του εγκλήματος.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Το The Chestnut Man ανοίγει με την ανακάλυψη της δολοφονίας μιας ολόκληρης οικογένειας σε μια απομονωμένη φάρμα το 1987. Περισσότερα από τριάντα χρόνια αργότερα, στη σημερινή Κοπεγχάγη, μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη σε μια παιδική χαρά με το ένα της χέρι να λείπει. Η ντετέκτιβ Naia Thulin με τον απρόθυμο νέο της συνάδελφο, Mark Hess, παρατηρούν ένα μικροσκοπικό ειδώλιο από κάστανα να βρίσκεται δίπλα στο σώμα. Σύντομα ανακαλύπτεται ένα μυστηριώδες στοιχείο στον καστανάνθρωπος - το δακτυλικό αποτύπωμα μιας αγνοούμενης κοπέλας, της κόρης της πολιτικού Rosa Hartung.


The Chestnut Man 2021

Έχω διαβάσει το βιβλίο και φυσικά δεν το συγκρίνω. Εδώ έχουμε μια καλή αστυνομική σειρά με κλασικές ερμηνείες και καλή πλοκή. Η μεταφορά ενός βιβλίου στην οθόνη, θεωρώ ότι ΔΕΝ θα είναι πιστή αντιγραφή του σεναρίου, γιατί πολύ απλά, μιλάμε για δυο διαφορετικές τέχνες. Έβαλε τα γυαλιά σε όλους όσους προσπαθούν να αποδώσουν τηλεοπτικό σενάριο από βιβλίο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Chestnut_Man_(TV_series)
The Chestnut Man 2021 The Chestnut Man 2021 The Chestnut Man 2021