The Catch British 2023

Tips:

Το The Catch είναι μια τετραμερής δραματική σειρά του Channel 5 και My5 που διαδραματίζεται στη δυτική Αγγλία, προσαρμοσμένη από τον Michael Crompton, από το ομώνυμο μυθιστόρημα του 2020 του T.M.Logan. Πρωταγωνιστούν οι Jason Watkins, Aneurin Barnard, Poppy Gilbert και Cathy Belton.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 4

Story:

Ο τοπικός ψαράς, Εντ Κόλιερ παλεύει να βγάλει αξιοπρεπή προς το ζην λόγω των ανταγωνιστών ψαράδων. Η Άμπι, η κόρη του, συστήνει τον νέο της φίλο Ράιαν στους γονείς της. Ο Εντ είναι καχύποπτος με τον Ράιαν, ο οποίος είναι νέος, όμορφος, πλούσιος και επιτυχημένος. Η σύζυγος του Ed, Claire υποθέτει ότι ο Ed είναι υπερπροστατευτικός, όπως είναι κατανοητό, καθώς έχασαν τον γιο τους σε ένα ατύχημα με βάρκα πριν από 15 χρόνια. Ο Εντ συνεργάζεται με τον πρώην φίλο της Άμπι, τον Τζορτζ για να ερευνήσει την ιστορία του Ράιαν και ξαφνιάζεται με αυτό που βρίσκει. Ο Εντ ακολουθεί τον Ράιαν στην περιοχή των κόκκινων φαναριών και τον κινηματογραφεί με μια νεαρή γυναίκα, αργότερα αντιμετωπίζει τον Ράιαν για αυτό μπροστά στην οικογένεια. Ωστόσο, η απάντηση του Ράιαν είναι αποδεκτή, οδηγώντας την οικογένεια του Εντ να στραφεί εναντίον του και τα πράγματα γίνονται πιο σκοτεινά όταν ένα δυσοίωνο απειλητικό μήνυμα εμφανίζεται ζωγραφισμένο στο κατάστρωμα του σκάφους του.


The Catch British 2023

Κλασικό εμμονικό σενάριο, όπως σχεδόν όλα τα σενάρια για την Βρετανική επαρχία. Απλά ακόμα ένα αδιάφορο σίριαλ, μέσα στην ατέρμονη στοίβα της Βρετανικής τηλεοπτικής χοάνης.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Catch_(British_TV_series)


The Catch - Film and television
The Catch (U.S. TV series), 2016-2017 American mystery television series
The Catch (UK TV series), 2023 British family drama television series
The Catch (1961 film), 1961 film by Nagisa Oshima
The Catch (1983 film), 1983 Japanese film by Shinji Sōmai
The Catch British 2023 The Catch British 2023