The Cape 2011 Series

Tips:

Το Cape είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά υπερήρωων, που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο NBC το 2011. Δημιουργήθηκε από τον Tom Wheeler. Πρωταγωνιστούν οι David Lyons, Keith David, Summer Glau, James Frain, Jennifer Ferrin, Ryan Wynott, Dorian Missick, Martin Klebba και οι Vinnie Jones, Richard Schiff, Izabella Miko, Elliott Gould, Raza Jaffrey, Thomas Kretschmann, Mena Suvari, Grant Bowler και Michael Irby.
Καμιά σχέση με το The Cape (1996 Series).
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Η σειρά, που διαδραματίζεται στο φανταστικό Palm City της Καλιφόρνια, ακολουθεί τον Vince Faraday, έναν έντιμο ντετέκτιβ που αποφασίζει να εγκαταλείψει την αστυνομία αφού γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας ενός νέου αρχηγού της αστυνομίας από έναν μυστηριώδη κακό γνωστό ως Chess. Ο Faraday δέχεται μια προσφορά να εργαστεί για την ARK, μια ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας που ανήκει και λειτουργεί από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Peter Fleming. Η ARK ζητά από το Palm City να ιδιωτικοποιήσει την αστυνομία και τις επιχειρήσεις δημόσιας ασφάλειας. Ένα βίντεο που μεταδόθηκε στο Faraday από έναν ερευνητή blogger, γνωστό μόνο ως Orwell, οδηγεί τον ίδιο και τον σύντροφό του, Marty Voyt, σε ένα φορτηγό τρένο που ανήκει στην εταιρεία του Fleming. Ανακαλύπτουν ότι το τρένο διακινεί λαθραία εκρηκτικά όπλα μαζικής καταστροφής (WMD) μέσα σε παιδικά παιχνίδια. Ο Voyt είναι διεφθαρμένος και παραδίδει τον Faraday στον Chess, ο οποίος αποκαλύπτεται ως Fleming. Ο Φλέμινγκ κατηγορεί τον Φάραντεϊ για τη δολοφονία του αρχηγού της αστυνομίας. Σε μια εκδήλωση ο Φάραντεϊ «αποκαλύπτεται» καθώς ο Chess ως ομάδα ασφαλείας της ARK τον κυνηγάει κατά μήκος της προκυμαίας της πόλης. Μια έκρηξη δεξαμενόπλοιου προκαλεί τον προφανή θάνατο του Faraday.
Ο Faraday απάγεται από το The Carnival of Crime, ένα περιοδεύον τσίρκο που μετατράπηκε σε κύκλωμα ληστείας τραπεζών, οι οποίοι αργότερα τον δέχτηκαν ως έναν από τους δικούς τους. Ο αρχηγός τους, ο Max Malini, εκπαιδεύει τον Faraday στο τσίρκο και στη χρήση μιας ειδικής κάπας φτιαγμένης εξ ολοκλήρου από μετάξι αράχνης. Αν και δεν υπάρχει τίποτα μαγικό, ο Malini δείχνει στον Faraday πώς ένας ταλαντούχος ψευδαισθητής μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να προσομοιώσει υπεράνθρωπες ικανότητες και υπόσχεται να δείξει στον Faraday τα 26 μοναδικά εφέ του The Cape. Ο Faraday συμφωνεί και δεσμεύεται για την εξαντλητική σωματική και πνευματική εκπαίδευση που απαιτείται για να κυριαρχήσει στις ψευδαισθήσεις. Επιπλέον, ο Max πείθει τον Faraday ότι η χρήση μιας μυστικής ταυτότητας κρατά τη γυναίκα και τον γιο του Faraday ασφαλή. Ο Faraday αποφασίζει να καταπολεμήσει τη διαφθορά του Palm City και να καθαρίσει το όνομά του υιοθετώντας το πρόσωπο του αγαπημένου ήρωα κόμικ του γιου του, The Cape.


The Cape 2011 Series

Για να δω έναν άλλο Batman, με Κάπα. Κλασική και πιστή αντιγραφή του σεναρίου Batman. Απλά αλλάζουν λίγο τις επιμέρους λεπτομέρειες για μην τους πάνε στα δικαστήρια. Βλέπεις περιπέτεια και δράση Μπάτμαν, με το νέο ντύσιμο-σήμα την Κάπα. Ένας νέος ήρωας γεννιέται, με τον ίδιο πελαργό που έφερε τον Μπάτμαν και δίχως φαντασία. Μια ακόμη κόμικ περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Cape_(2011_TV_series)
The Cape 2011 Series The Cape 2011 Series