The Cape 1996 Series

Tips:

Το Cape είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά, με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, δράσης/περιπέτειας και δράματος, η οποία δημιουργήθηκε από τους Kary Antholis και George Zaloom και αναπτύχθηκε από τον Paris Qualles. Πρωταγωνιστούν οι Corbin Bernsen, Adam Baldwin, Cameron Bancroft, Tyra Ferrell, Bobby Hosea, Katie Mitchell, Bobbie Phillips, Chad Willett, David Kelsey και Whitman Mayo.
Καμιά σχέση με το The Cape (2011 Series).
No. of Seasons 1
No. of Episodes 22

Story:

Το The Cape αφηγήθηκε την ιστορία επιλεγμένων μελών του Σώματος Αστροναυτών της NASA στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα με έμφαση στην προσωπική τους ζωή καθώς εκπαιδεύονται και εκτελούν αποστολές Διαστημικού Λεωφορείου. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Corbin Bernsen ως συνταγματάρχης USAF Henry J. "Bull" Eckert, ένας έμπειρος αστροναύτης που στην αρχή ήταν ο Διευθυντής της Εκπαίδευσης Αστροναυτών, αλλά αργότερα ανέλαβε την ευθύνη του Αρχηγού του Γραφείου Αστροναυτών. Η σειρά επικεντρώθηκε στην αυθεντικότητα και γυρίστηκε μέσα και γύρω από το ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα. Ο πρώην αστροναύτης Buzz Aldrin υπηρέτησε επίσης ως τεχνικός σύμβουλος.


The Cape 1996 Series

Μπορείς να το πεις και ντοκιμαντέρ με ηθοποιούς. Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, με ολίγη σαπουνόπερα από την αμερικάνικη ζωή των αστροναυτών.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Cape_(1996_TV_series)

Ελληνική συμμετοχή: Kary Antholis
The Cape 1996 Series The Cape 1996 Series