The Alienist 2018-2020

Tips:

Το The Alienist είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά εποχής που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994 του Caleb Carr. Πρωταγωνιστούν οι Daniel Brühl, Luke Evans, Brian Geraghty, Robert Ray Wisdom, Douglas Smith, Matthew Shear, Q'orianka Kilcher, Matt Lintz, Dakota Fanning, David Gallagher και Melanie Field.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 18

Story:

Η πρώτη σεζόν διαδραματίζεται το 1896, όταν μια σειρά από φρικιαστικές δολοφονίες αγοριών ιερόδουλων έχει καταλάβει τη Νέα Υόρκη. Ο νεοδιορισθείς αστυνομικός επίτροπος Τέντι Ρούσβελτ καλεί τον Δρ Λάζλο Κράιζλερ, έναν εγκληματολόγο ψυχίατρο, και τον Τζον Μουρ, έναν εικονογράφο εφημερίδων, να διεξαγάγουν την έρευνα κρυφά. Μαζί τους στην έρευνα είναι η Sara Howard, η ξεροκέφαλη γραμματέας του Roosevelt, καθώς και τα δίδυμα αδέρφια Marcus και Lucius Isaacson, λοχίες ντετέκτιβ στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD).


The Alienist 2018-2020

Νέα Υόρκη 1896. Ο τοπικός Σέρλοκ Dr. Laszlo Kreizler προσπαθεί να εξιχνιάσει τις δολοφονίες μικρών αγοριών που δουλεύουν ως “εκδιδόμενες πόρνες”. Όπου Alienist το αποδίδουν ως Ψυχίατρος. Πολύ προχωρημένο σενάριο και απόψεις για μια εποχή 120 χρόνια πριν που δεν ταιριάζει με τίποτα. Ασύμβατο στόρι και αδιάφορο αποτέλεσμα. Τόση δουλειά και απίστευτα σκηνικά για να βγεί ένα άχρηστο αποτέλεσμα. Ποιο το νοήμα του να μάθουμε ότι υπήρχε παιδική πορνεία το 1896 και κάποια παιδιά ένιωθαν θηλυπρεπή και ένας ψυχίατρος-ντετέκτιβ πίστευε στην ελευθερία των ηθών. Και ο Κάιν κουτούπωσε τον Άβελ και μετά τον σκότωσε για να μην τον κάνει tag στο Instamyth. Εις το όνομα της πρωτοπορίας αναμένω και άλλες ασύμβατες βλακείες αδιάφορου τύπου.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Alienist_(TV_series)
The Alienist 2018-2020 The Alienist 2018-2020